Voorjaarsbeurs

JAAA! de voorjaarsbeurs komt er weer aan! Zaterdag 16 maart, 9-12 uur in de Prins Johan Frisoschool Oudelandselaan 147 in Berkel en Rodenrijs. Namens zo'n 150 verschillende aanbieders wordt er tweedehands kinderkleding (maat 80 t/m 176) en speelgoed verkocht.  Toegang tot de beurs en parkeren is gratis! Wil je ook in de voorverkoop shoppen? Help mee als vrijwilliger klik hier om er meer over te lezen.   

Wil je kinderkleding en/of speelgoed verkopen? Klik hier om er meer over te lezen. 

Komen shoppen? Klik dan hier om er meer over te lezen.


Aanbieders bij de beurs, de mail met daarin de aanmeld link wordt rond 29 februari verzonden.


Lid worden van de Speelhut

Als lid van Speelotheek de Speelhut kun je speelgoed en spellen lenen. Lid worden kan door dit formulier in te vullen. Het lidmaatschap loopt van 1 mei tot 1 mei en wordt per jaar verlengd, tussentijds lid worden is geen probleem! Kosten zijn € 27,00 per jaar, na inschrijving ontvang je van onze penningmeester een mail met daarin een betaalverzoek. Ter plekke lid worden in de speelotheek kan ook, dan kan je met PIN betalen. 

Per lidmaatschap kunnen drie items per keer geleend worden voor een periode van drie weken. Bij voorkeur kies je drie verschillende artikelen uit de verschillende categorieën, maar je kunt ook drie artikelen uit dezelfde categorie kiezen als je bijvoorbeeld een (kinder-) feestje hebt. Op de pagina catalogus vind je meer over de verschillende categorieën speelgoed die er zijn bij de Speelhut, in onze online catalogus staan alle items van de Speelhut.  Speelotheek de Speelhut streeft ernaar het speelgoed schoon, heel en compleet uit te lenen.

Vele gezinnen maken gebruik van de speelotheek, in verband met deze mooie ontwikkeling in drukte kunnen we wel wat extra helpende handjes gebruiken. Iets voor jou en help mee! Iedereen die mee helpt in de Speelhut doet dit vrijwillig. Achter de balie tijdens openingsuren, bestuur en speelgoedwerkgroep. Door deze enthouisiaste inzet kan de speelotheek bestaan! Help je ook mee? Kijk hier voor meer informatie. Handig om te weten...je hoeft niet elke week aanwezig te zijn, je geeft zelf aan wanneer je kan, je wordt ongeveer 1x per maand ingeroosterd.

Komt inleveren even niet uit?

Komt terugbrengen even niet uit? Verleng dan via de mail: speelotheek@speelhut.nl  of via Whatsapp: 06-87360307 Je ontvangt van ons een bevestiging met de nieuwe inleverdatum. Als speelgoed gereserveerd is kan dit NIET worden verlengd. Verlengen via de catalogus is NIET mogelijk.

Het speelgoed wordt zoveel mogelijk tijdens openingstijd geteld, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvang je in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep.

Kom bij ons team

Bij dé speelgoedbibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Speelotheek de Speelhut, kunnen we momenteel erg goed wat extra hulp gebruiken. Eens in de maand twee uur meehelpen?! Graag!!! Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger, je kind mag mee naar het werk en je bent goed bezig. Bovendien is lidmaatschap voor onze vrijwilligers gratis. Aanmelden of meer weten? info@speelhut.nl 


Maatschappelijke Stage > VOL


Er is GEEN plek meer voor een MaS leerling in de speelotheek. De plekken die we beschikbaar hebben tijdens onze kinderkleding- en speelgoedbeurs zitten ook VOL.

Speelgoed doneren?

We hebben de afgelopen jaren van allerlei mensen mooi speelgoed gekregen om uit te lenen. Momenteel is er een stop. Zodra we weer speelgoed/spellen/puzzels aannemen kan je dat terugvinden op onze site.