Maatschappelijke Stage

VOL, helaas hebben wij dit schooljaar géén MaS plekken meer beschikbaar.

Lid worden

Als lid van Speelotheek de Speelhut kun je speelgoed en spellen lenen. Lid worden kan door dit formulier in te vullen. Het lidmaatschap loopt van 1 mei tot 1 mei en wordt per jaar verlengd, tussentijds lid worden is geen probleem! Kosten zijn € 27,00 per jaar, na inschrijving ontvang je van onze penningmeester een mail met daarin een betaalverzoek. Ter plekke lid worden in de speelotheek kan ook, dan kan je met PIN betalen.

Per lidmaatschap kunnen drie items per keer geleend worden voor een periode van drie weken. Bij voorkeur kies je drie verschillende artikelen uit de verschillende categorieën, maar je kunt ook drie artikelen uit dezelfde categorie kiezen als je bijvoorbeeld een (kinder-) feestje hebt. Op de pagina catalogus vind je meer over de verschillende categorieën speelgoed die er zijn bij de Speelhut, in onze online catalogus staan alle items van de Speelhut. Speelotheek de Speelhut streeft ernaar het speelgoed schoon, heel en compleet uit te lenen.

Komt inleveren even niet uit?:

Heb je coronaklachten of komt terugbrengen even niet uit, verleng dan via de mail: speelotheek@speelhut.nl of via Whatsapp: 06-87360307 Je ontvangt van ons een bevestiging met de nieuwe inleverdatum.

Het speelgoed wordt zoveel mogelijk tijdens openingstijd geteld, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvang je in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep.

Kom bij ons team

Bij dé speelgoedbibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Speelotheek de Speelhut, kunnen we momenteel erg goed wat extra hulp gebruiken. Eens in de maand twee uur meehelpen?! Graag!!! Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger, je kind mag mee naar het werk en je bent goed bezig. Bovendien is lidmaatschap voor onze vrijwilligers gratis. Aanmelden of meer weten? info@speelhut.nl

Speelgoed doneren?

We hebben de afgelopen jaren van allerlei mensen mooi speelgoed gekregen om uit te lenen. Momenteel is er een stop. Zodra we weer speelgoed/spellen/puzzels aannemen kan je dat terugvinden op onze site.