Help mee

Bij dé speelgoedbibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Speelotheek de Speelhut, kunnen we momenteel erg goed wat extra hulp gebruiken. Eens in de maand twee uur meehelpen?! Graag!!! Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger, je kind mag mee naar het werk en je bent goed bezig. Meld je aan via de mail: info@speelhut.nl voor meer info.

Open

We gaan weer open als vanouds. Je hoeft je niet meer aan te melden via de Datumprikker, maar je kan gewoon weer binnen lopen. Vrijdagmiddag 15:30-16:45 uur en zaterdagochtend 9:30-11:15 uur.

Er geldt een maximum van drie leden in de speelotheek om iedereen de ruimte te geven. Zijn er al drie leden binnen vragen we je om even op de gang te wachten tot er plek is! Speelgoed inleveren kan tot een kwartier voor tijd.

Mochten de coronamaatregelen weer aan worden gescherpt, laten wij dit aan jullie weten via onze site, Facebook en mail.

Het speelgoed gaan we weer zoveel mogelijk tijdens openingstijd tellen, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvangen jullie in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep met daarin de specificaties.

Laat het weten via lid worden Speelhut, je kan direct speelgoed lenen! Eerst meer weten? Kijk op de pagina 'hoe werkt het'.

Corona en de Speelhut

We volgen steeds de regels die gelden rondom corona. Momenteel is het mogelijk om weer zonder afspraak te komen. Het speelgoed gaan we weer zoveel mogelijk tijdens openingstijd tellen, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvangen jullie in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep met daarin de specificaties.

Betalingen in de speelotheek.

Om contact via contant-geld te voorkomen zullen we ALLE betalingen per PIN afhandelen.

Wat kun je doen als je liever nog even niet langs wil komen?

Dit is uiteraard geen enkel probleem! Als je het ons per mail laat weten zullen we het speelgoed nogmaals verlengen. Mail naar speelotheek@speelhut.nl

Blijf thuis

Wellicht ten overvloede: kom niet naar de speelotheek als je verkoudheidsverschijnselen hebt.

Ben je aan het snotteren? Ben je verkouden? Heb je (enige) verhoging! Blijf alsjeblieft thuis! Verlengen van speelgoed kan altijd via Whatsapp of via de mail: speelotheek@speelhut.nl