Wij zijn open

Vanaf 14 januari zijn we er weer. Komt terugbrengen even niet uit of heb je corona klachten, verleng dan via de mail: speelotheek@speelhut.nl of via Whatsapp: 06-87360307 Je ontvangt van ons een bevestiging met de nieuwe inleverdatum.

Kom je langs, draag een mondkapje in de speelotheek en er geldt een maximum van drie leden in de speelotheek om iedereen de ruimte te geven. Zijn er al drie leden binnen vragen we je om even op de gang te wachten tot er plek is! Speelgoed inleveren kan tot een kwartier voor tijd.

Het speelgoed gaan we weer zoveel mogelijk tijdens openingstijd tellen, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvangen jullie in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep met daarin de specificaties. Er wordt geen inlever-attentie meer gestuurd via de mail, zet zelf de inleverdatum in je agenda!

Kijk op de pagina 'Hoe werkt het'. Laat het weten via lid worden Speelhut, je kan direct speelgoed lenen! Eerst meer weten?

Doneer speelgoed

We krijgen de vraag wel eens vaker...kunnen we ook speelgoed aan jullie doneren?

Ja, graag! Het is dan goed om te weten dat de speelgoedwerkgroep al het gekregen speelgoed bekijkt en beoordeelt of het geschikt is voor de uitleen. Lees er meer over op de pagina 'Help mee'

Kom bij ons team

Bij dé speelgoedbibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Speelotheek de Speelhut, kunnen we momenteel erg goed wat extra hulp gebruiken. Eens in de maand twee uur meehelpen?! Graag!!! Je bent altijd samen met een andere vrijwilliger, je kind mag mee naar het werk en je bent goed bezig. Meld je aan via de mail: info@speelhut.nl voor meer info.

Corona en de Speelhut

We volgen steeds de regels die gelden rondom corona. Momenteel is het mogelijk om weer zonder afspraak te komen. Het speelgoed gaan we weer zoveel mogelijk tijdens openingstijd tellen, je hoeft hier niet op te wachten. Als er onderdelen missen of kapot zijn, ontvangen jullie in de week na het inleveren een mail van de speelgoedwerkgroep met daarin de specificaties.

Betalingen in de speelotheek.

Om contact via contant-geld te voorkomen zullen we ALLE betalingen per PIN afhandelen.

Wat kun je doen als je liever nog even niet langs wil komen?

Dit is uiteraard geen enkel probleem! Als je het ons per mail laat weten zullen we het speelgoed nogmaals verlengen. Mail naar speelotheek@speelhut.nl

Blijf thuis

Wellicht ten overvloede: kom niet naar de speelotheek als je verkoudheidsverschijnselen hebt.

Ben je aan het snotteren? Ben je verkouden? Heb je (enige) verhoging! Blijf alsjeblieft thuis! Verlengen van speelgoed kan altijd via Whatsapp of via de mail: speelotheek@speelhut.nl