Informatie

Wanneer Marieke op een locatie aanwezig is, kan haar altijd om een gratis screening van een paard gevraagd worden. Het paard wordt dan kort gecheckt om te bepalen of een osteopathische behandeling zinvol is. Mocht dit het geval zijn, dan kan desgewenst meteen een afspraak gepland worden.

Bij twijfel over de aard van de klachten en of een osteopathische behandeling op zijn plaats is, zal Marieke adviseren eerst contact op te nemen met een andere specialist zoals dierenarts, hoefsmid of zadelpasser.

Afspraken worden zoveel mogelijk binnen 2 weken ingepland.

In de meeste gevallen volstaat 1 behandeling, maar soms is een 2e of 3e behandeling nodig of gewenst. Tussen de behandelingen wordt een periode van 6-12 weken gehouden om het dier zoveel mogelijk de kans te geven zelf te herstellen.

Marieke's PaardenZorg is gediplomeerd osteopaat voor dieren, afgestudeerd aan de opleiding van ICREO - International College for Research on Equine Osteopathy -

Aangesloten bij:

Facebook

Via de Facebookpagina van MPZ worden regelmatig nieuwsberichten gedeeld. Dit kan gaan over ontwikkelingen binnen het paardenwelzijn, of de sport, maar ook over de werkzaamheden en verrichtingen van de paarden die door Marieke behandeld of getraind worden.

(Voor plaatsing van foto's zal altijd toestemming gevraagd worden aan de eigenaar/ruiter.)

Marieke's PaardenZorg Marieke Hofs

KvK: 54596904

BTW-id: NL001701907B83

Algemene voorwaarden

zie: Downloads

Copyright 2017

Tekst: Marieke Hofs

Foto's: Pauw Fotografie