Leefregels

Enkele leefregels die gelden voor iedereen die in naam van onze club het zwembad betreedt

  • Het zwembad is in 2 delen opgesplitst, namelijk een natte en een droge zone (reglementering Vlarem II). In de droge zone mag men met schoeisel lopen, in de natte zone enkel op blote voeten of met slippers die in het zwembad blijven. De natte zone begint éénmaal uit het kleedhokje.

  • Tijdens de zwemles mogen de ouders niet aan de ingang van het bad blijven staan. Men moet ofwel plaats nemen op het balkon ofwel in de cafetaria. De ouders mogen wel mee in de kleedhokjes om jongere kinderen aan- en uit te kleden.

  • Om naar het bad te gaan moet men door het voetbad. Anders mag men het zwembad niet in, ook niet om iets te vragen aan een lesgever of iets dergelijks. De redders en lesgevers kijken daar zeer nauwlettend op toe.

  • Laat op in de kleine cabines geen kleding of schoeisel achter, steek kleding en schoeisel in één van de kastjes.

  • Spijtig genoeg moeten wij vaststellen dat er soms spullen worden ontvreemd. Mogen wij vragen om geen waardevolle spullen mee te brengen of deze indien mogelijk op te bergen in een kastje. De verzekering dekt immers geen diefstal. Mocht u per vergissing iets van iemand anders hebben meegenomen, breng dit dan gerust terug mee en geef het aan een lesgever. Naamteken, indien mogelijk, zoveel mogelijk kledij en materiaal.