ZWEMCLUB DDAT 

De Dolfijnen Asse-Ternat
Welkom op de website van zwemclub DDAT (De Dolfijnen Asse-Ternat)

De zwemclub De Dolfijnen Asse-Ternat (DDAT) is een vzw die de zwemsport in al haar facetten wil bevorderen: zwemschool en competitiezwemmen en dit voor alle leeftijden. De zwemclub is werkzaam in Asse en Ternat en telt meer dan 600 leden.

Bij DDAT maak je deel uit van een club die kiest voor haar leden en ook door haar leden gevormd wordt. DDAT is er van en voor haar leden. 

Bestel een Lotus koekjespakket ten voordele van de zomerstage

Op 1 juli vertrekken onze competitiezwemmers naar jaarlijkse traditie op zomerstage.  Door de Olympische Spelen was Frankrijk dit jaar geen optie, dus vliegen ze met z'n allen naar het zonnige Lloret de Mar.  Daar zullen ze zich in de best mogelijke omstandigheden kunnen voorbereiden op de grote zomerwedstrijden (Vlaams Zomercriterium, Belgische Jeugdkampioenschappen en Belgische Kampioenschappen). 

Nieuwe kledinglijn DDAT!

Jullie hebben er lang op moeten wachten, nu is het eindelijk zover! We hebben een compleet nieuwe kledinglijn voor onze zwemclub, met zeer kwalitatief materiaal aan onklopbare prijzen.

Aanmelden zwemschool/recrea jeugd

Jammer genoeg zijn er meer geïnteresseerden dan dat er plaatsen beschikbaar zijn en zijn wij genoodzaakt om met een wachtlijst te werken.

Bij het aanmelden word je op de wachtlijst gezet en word je periodiek op de hoogte gebracht van de stand van zaken.

Je kan je aanmelden voor zwemlessen bij de zwemschool/recrea jeugd door op onderstaande link te klikken.

Lesgevers én Redders voor de zwemschool en recrea volwassenen gezocht!

DDAT is dringend op zoek naar lesgevers/geïnteresseerden om les te geven binnen de zwemschool en bij de recrea volwassenen. 

In de zwemschool leren we kinderen vanaf 4j zwemmen. Ben je 16j (of word je 16 in dit kalenderjaar), heb je een initiator diploma zwemmen en/of werk je graag met kinderen en wil je leren zwemles geven… laat het ons zeker weten.  Zwemlessen waarvoor dringend lesgevers nodig zijn gaan door in het zwembad van Asse op maandagavond van 18u tot 19u30.  Voor de lessen op zaterdagvoormiddag in Ternat (8u30 tot 11u30) zoeken we ook dringend gediplomeerde redders.

Bij de groep recreatieve volwassenen zwemmers voorzien we zwemtraining op verschillende niveau's (van leren zwemmen tot het voorbereiden op wedstrijden).  Hier zoeken we lesgevers die zwemmers met uiteenlopende uitdagingen kunnen begeleiden.   Heb je een initiator diploma zwemmen en/of ervaring met het geven van zwemles … laat het ons zeker weten.    Zwemlessen gaan door in Ternat op dinsdag- en woensdagavond van 21u tot 22u30.


Graag een seintje naar ddat.bestuur@gmail.com.

Met Botje vergeet je ons nooit meer te steunen
telkens je online shopt


KEN JE HET?

Je hebt net iets online gekocht en denkt dan doemme, dedju, miljaar, ik ben compleet vergeten langs de Trooperpagina van DDAT te passeren. Niet uit slechte wil ofzo hé, gewoonweg vergeten. Voor jou maakt dat niet meteen iets uit, jij krijgt je pakketje snel geleverd, maar wij krijgen geen commissie, omdat je niet via Trooper bent gegaan. Volgende keer dan? En het dan weer vergeten? Da’s kak. Wel: hier is dé oplossing: Botje!

WAT IS DAT BOTJE?
Botje is een extensie die je makkelijk en gratis op je computer kan downloaden in je Google Chrome browser. De installatie wijst zichzelf uit. Eens geïnstalleerd komt ons Botje piepen wanneer je op een Trooperwebshop zit en herinnert hij je eraan te troopen.

HOE MARCHEERT DAT BOTJE?

1.      Installeer Botje via www.trooper.be/botje gratis op je computer in je Google Chrome browser. ‘t Is echt niet moeilijk, het wijst zichzelf uit.

2.      Selecteer DDAT De dolfijnen Asse Ternat, zo weten Trooper en de webshops dat je ons wil steunen.

3.      Zit je op de website van een Troopershop? Dan komt Botje vragen of je wil troopen. Gewoon effe klikken en ‘t is in de sachoche!

4.      Jij vergeet niet te troopen en de commissies rollen binnen voor ons. Jij krijgt nog steeds een bevestigingsmail waarin je ontdekt hoeveel commissie er dankzij jouw aankoop naar DDAT gegaan is.

WAT MOET JIJ BIJGEVOLG NIET MEER DOEN?

-        Jij moet niet meer eerst langs onze Trooperpagina, https://www.trooper.be/nl/trooperverenigingen/DDAT , passeren (maar ook dat kan nog steeds hoor 😉).

-         Niet meer aan DDAT De Dolfijnen Asse Ternat denken tijdens het online shoppen, Botje doet dat voor jou.

-        Je moet niet meer gaan zoeken of je favoriete webshop op Trooper staat. Botje geeft dat meteen aan in je Google zoekresultaten.

Download Botje gratis en voor niks via www.trooper.be/botje.


Jeugdlabel 2021

Jeugdlabel 2021

Mededelingen zwemschool

Geen zwemles op:


Mededelingen recrea jeugd

Geen zwemmen:

Mededelingen recrea volwassenen

Geen zwemmen op feestdagen (incl. tweede Kerstdag) en tijdens de maanden juli en augustus.
Tijdens de herfst-, kerst-, krokus- en paasvakantie is er enkel baantjeszwemmen op dinsdag en dus geen zwemmen op woensdag voor de volwassenen.

Mededelingen competitie

Tijdens schoolvakanties gewone trainingsmomenten + extra trainingen

Inschrijving

Via onderstaande links kan je je inschrijven voor:

Dank aan onze sponsors

We danken de lokale sponsors voor ons pastafestijn!

AD Delhaize

Assesteenweg 257/259

1740 TERNAT

addelhaize-ternat.be

Assuconsult avlb

Brusselsestwg 208

9402 MEERBEKE

assuconsultavlb.be

KaapZ

Langestraat 60

1741 Wambeek


Horta Ternat

Assesteenweg 115

1740 TERNAT

horta.org

Jurlie Sport

Markt 13-14 

1740 TERNAT

jurlie-sport.be

Juwelier Leroy

Brusselstraat 22 

1740 TERNAT


VDG Energy systems

Kelestraat 6

1730 Asse

www.vdgenergysystems.be

Naudts Tuinwerken

Meersstraat 105 

1742 TERNAT

tuinwerkenternat.be

Verleyzen Bandenstation

Assesteenweg 70 

1740 TERNAT

verleyzen.be