Mega Vino

Busuitstap naar Mega Vino19 OKTOBER 2018

Verloop van de avond:

  • 16u40: 1ste opstapplaats ‘Megavino-Express’: Gentbrugge, op de parking onder de brug van de E17
  • 17u00: 2de opstapplaats ‘Megavino-Express’: Drongen, op parking Ret Square, Antoon Catriestraat 39
  • 18u00 – 18u15: aankomst aan Brussels Expo en inchecken in Hal 7
  • 18u15 – 22u00: vrije rondgang op Megavino. Met het proefglas in de hand wandel je als bezoeker door het grootste wijnsalon van de Benelux, waar je de kans krijgt meer dan 300 exposanten te ontdekken en gratis te proeven van duizenden wijnen, afkomstig uit meer dan 30 landen.

NIEUW DIT JAAR: MEGABEER & MEGASPIRITS!! Een honderdtal exposanten verrassen je met tal van heerlijk schuimende biertjes en sterke dranken. 3 beurzen voor de prijs van 1 inkomticket!!! + Extra voor onze groep: 4 overheerlijke luxe hapjes, verzorgd door de bekende topchef Felix Alen op de Cera-stand. Voor alle CuVino-deelnemers worden gratis bonnetjes voorzien!

  • 23u00 (ten laatste): vertrek van de bus aan Brussels Expo
  • 23u45: terug in Drongen
  • 00u00: terug in Gentbrugge

Deelnameprijs: slechts € 25 per persoon, over te schrijven op rekeningnr. BE28 0631 8589 9020

Inbegrepen: busreis heen en terug, inkomticket Megavino (& Megabeer & Megaspirits), degustatieglas, beursplan, 4 superlekkere hapjes van de bekende chef-kok Felix Alen, wijndegustaties à volonté,…

Inschrijven: bij voorkeur voor 1 oktober of zolang er plaats is op onze bus, bij Luc Dierick - E-mail: luc.dierick@telenet.be. De reservatie is pas geldig na betaling van de deelnameprijs.

Organisatie: CuVino (www.facebook.com/CuVino.be)


Met dank aan: Alain Bloeykens en CERA (www.cera.be)

Over Megavino: Megavino is uitgegroeid tot ‘the biggest WINE EVENT in the Benelux’ en gaat dit jaar door van vrijdag 19 tot zondag 21 oktober in Hal 7 van Brussels Expo. De jaarlijkse hoogmis van de wijn, met onze wijnvriend Alain Bloeykens als drijvende kracht, is intussen reeds aan zijn 20ste editie toe.

Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal, alle grote wijnlanden passeerden al de revue als gastregio op Megavino. Net als flink wat meer exotisch getinte landen. Denk maar aan Libanon, Oostenrijk, Californië, of vorig jaar nog, Bulgarije. Maar België? Een heuse primeur om die 20ste verjaardag extra in de kijker te stellen. En wie denkt dat wijnland België geen rol van betekenis kan spelen, dient dringend zijn wijnkennis bij te schaven. Belgische wijn zit meer dan ooit in de lift. De productie is de voorbije 10 jaar maar liefst vervijfvoudigd! Ons land telt ondertussen 130 erkende wijnproducenten. Maar het allerbelangrijkste? De spectaculaire kwaliteitsverbetering van Belgische wijn! En die kwaliteit kan je zelf ontdekken op de centrale Belgische stand waar voor het eerst Vlaamse én Waalse wijnbouwers broederlijk verenigd staan. Maar Megavino is zoveel meer dan enkel ‘maar’ een wijnsalon. Wijnwedstrijden, workshops, wijnaccessoires en toebehoren, masterclasses, conferenties, show cookings met foodpairing en uiteraard de schitterende wijnstanden maken van Megavino dat unieke wijnevenement dat je niet wil missen!!

pdf uitnodiging