Vespatocht


CuVino on wheels

Op algemeen verzoek, maar eigenlijk vinden we het gewoon een toffe activiteit: op zondag 1 juli organiseren we met CuVino onze 2e vespatocht.

Deze keer brommen we gedurende een drietal uurtjes naar Tielt,Poelberg, Kanegem en Poeke.

Halverwege stoppen we even om de ingeslikte vliegen door te spoelen.

Datum : zondag 1 juli 2018, start: 14.30u (aanwezig om 14.00u), einde rond 17:30u.

Vertrekplaats : Rent & Go (bvba Sallemeyn), Rijksweg 12 C te 9870 Machelen a/d Leie.

Prijs : 55 euro/scooter, inbegrepen: huur scooter 50cc, helm, verzekering, brandstof én een drankje onderweg.

Inschrijvingen : Bij Tom De Roos via tom.deroos@telenet.be vóór 26 juni 2018. De reservatie is pas geldig na betaling van de deelnameprijs op IBAN rekeningnr. BE79 9730 2845 0033 met vermelding “Vespatocht” + aantal gewenste scooters.


Praktisch:

  • Iedereen met een geldig rijbewijs A3 of B (verplicht bij te hebben!) mag met de scooter rijden (voorlopig rijbewijs is niet toegelaten).
  • Minimum leeftijd: 18 jaar.
  • Je betaalt per scooter: je kan m.a.w. een passagier achterop nemen die, indien hij/zij een geldig rijbewijs heeft, afwisselend met de scooter kan rijden. Indien hij/zij geen geldig rijbewijs heeft, kan de volledige tocht achterop worden meegereden.
  • Bijzitters dienen minimum 8 jaar te zijn (zonder kinderzitje) en vanaf 3 tot en met 8 jaar met kinderzitje (verplicht individueel bij te huren). Kinderen dienen ook ten alle tijde drager te zijn van een goedgekeurde helm en moeten met hun voeten aan de voetsteunen kunnen. Als bestuurder dien je, om kinderen te vervoeren, minimum 21 jaar te zijn.
  • Er is geen specifieke kledij nodig, maar zorg natuurlijk wel voor wind-, waterdichte - en comfortabele kledij en stevig schoeisel (al hangt natuurlijk veel af van het weer die dag).
  • het aantal beschikbare scooters is beperkt.
  • www.rentandgo.be


pdf uitnodiging

Nota : het aantal scooters is beperkt. Wees er dus snel bij !