Daguitstap Champagnestreek


Daguitstap naar de Champagnestreek met wijnjournalist Alain Bloeykens

De gepassioneerde eigenaar van het Champagnehuis Prévoteau-Perrier in Damery, bij ons onder meer bekend van het jaarlijkse Champagneweekend in Middelkerke, zal ons graag rondleiden doorheen het productieproces en ons met terechte trots een inkijk bieden in zijn oeroude krijtkelders.

Prévoteau-Perrier heeft een degustatie uitgekiend van 6 verschillende Champagnes van het huis in combinatie met het koud buffet dat ons op de middag aangeboden wordt.

Na een korte wandeling door de wijngaarden rond Hautvillers brengt de bus ons naar de beroemde Avenue de Champagne in Epernay. Daar krijgen we een geleid bezoek in het Champagnehuis Castellane, uiteraard afgerond met een glaasje bubbels van eigen makelij.

We ronden onze dag passend af in het sfeervolle restaurant La Banque in Epernay met een lekker 3-gangen dinner.

Vertrek: We komen samen om 6u30 op de parking van Ret Square, Antoon Catriestraat 39, Drongen. De bus vertrekt om 6u45 stipt. We zijn terug rond middernacht.

Deelnameprijs: € 125 per persoon ( all-in : bus, toegang en degustaties Champagnehuizen, lunch, dinner, fooien, ..)

Inschrijven: Per mail naar hans.vansteenbrugge1@telenet.be en overschrijving op rekeningnr. BE36 4427 6727 5181 met vermelding: "CuVino: Champagne".

Aankoop Champagne : kan volledig vrijblijvend, is zeker niet verplicht

Let op, aantal plaatsen is beperkt ! Deadline voor de inschrijving is maandag 16 april.