Wijndomein Genoels-Elderen

Het wijndomein Genoels-Elderen is het grootste wijndomein van België.

CuVino nodigt je uit om het te ontdekken op een schitterende dagtrip.

Op 24 juni 2017 trekken we met de bus naar dit mooie en gerenommeerde wijndomein in Riemst en bieden we een uitgekiend programma aan:

  • De autocar pikt ons op bij het RET SQUARE Business Village, Antoon Catriestraat 33-41 in Drongen, en vertrekt om 9u30 stipt!
  • Bij aankomst op het domein wacht ons meteen een hartige lunch met een smakelijke tasting van 2 mousserende kwaliteitswijnen (of fris en koffie).
  • Daarna worden we op het domein van het kasteel deskundig rondgeleid en kunnen we genieten van het prachtige arboretum met zeldzame bomen, honderden rozenstruiken in allerlei soorten en kleuren. We bezoeken meteen ook de ultra moderne druivenpers, de stokerij van het Limburgse ‘Levenswater’ en natuurlijk het hart van het wijnkasteel: de prachtige wijnkelders.
  • Na deze wandeling proeven we enkele topwijnen van het domein (Chardonnay/Pinot Noir).We kregen ook de toestemming om nog aansluitend deze grote wijngaarden zelf te bezoeken.
  • We eindigen de dag met een uitgebreid diner (incl. drank) in het stijlvolle restaurant Waterburcht waar we met de bus heen worden gebracht. En tegen 22u30 komen we terug in Drongen aan.

Het is dus een boeiend en uitgebreid programma dat we dankzij de steun van CuVino kunnen aanbieden aan 79€ pp, all inn, ipv 100€ pp.

Inschrijven zijn geldig na storing van 79€/pp uiterlijk 22 mei op rekeningnummer

BE36 4427 6727 51 81 van Hans Vansteenbrugge, met vermelding van uw naam en aantal personen. Graag ook een seintje op hans.vansteenbrugge1@telenet.be

Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt en we werken volgens first come, first served principe.

Voor de nieuwsgierigen : check www.wijnkasteel.be en www.waterburcht.be

Afhankelijk van de inschrijvingen kan een bijkomende opstapplaats ingelast worden.