Fietstocht in de Gentse Haven

Bezoek aan de Haven van Gent ... met de fiets !

Oh neen!

Alweer een rondrit met de bus of zeeziek worden tijdens een heen-en-weer-vaart op een boot.Niets is minder waar: voor onze activiteit in mei, gooit CuVino het over een andere boeg!

Onder leiding van een professionele gids beleven we de haven van binnenuit en bezoeken we plaatsen waar u anders niet komt (of zelfs niet mag komen). Tijdens de fietstocht komen we alles te weten over het reilen en zeilen in de haven.

Datum: zondag 28 Mei 2017, vertrek stipt om 14h00 en terug rond 17h00.

Vertrekplaats: bezoekerscentrum van het Havenbedrijf Gent aan de Rigakaai (rechtover Weba/Decathlon; aan ligplaats havenjacht Jacob Van Artevelde). Hier is ook parkeerplaats beschikbaar.

Prijs: 12€/persoon

Inschrijvingen: voor 23 mei bij Tom De Roos. Gelieve een mailtje te sturen naar tom.deroos@telenet.be met de gegevens (naam/voornaam) van alle deelnemers - deze gegevens moeten worden doorgegeven aan de havenkapitein.

Reservering is pas geldig na betaling op rekeningnr BE79 9730 2845 0033 met vermelding “Haven van Gent” + aantal deelnemers

Afstand: 20 à 25 km

Inbegrepen: gids, verzekering en drankje onderweg

Gebruik van eigen fiets is aangewezen

Om praktische – en veiligheidsredenen is het aantal deelnemers beperkt tot 25

Mogelijkheid tot huren van een fiets (zelf te organiseren en af te halen/terug te brengen tussen 10u en 18u aan het fietspunt onder de Stadshal (Emile Braunplein): www.max-mobiel.be huurprijs per fiets: 10 euro + 30 euro waarborg (rechtstreeks te regelen met max-mobiel)

Voor meer info: tom.deroos@telenet.be

pdf uitnodiging