Megavino !

Busuitstap naar Megavino

Datum: vrijdagavond 20 oktober 2017

Verloop van de avond:

  • 17u00: 1e opstapplaats ‘Megavino-Express’: Gentbrugge, op de parking onder de brug van de E17
  • 17u30: 2e opstapplaats ‘Megavino-Express’: Drongen, op parking Ret Square, Antoon Catriestraat 39
  • 18u15 – 18u30: aankomst aan Brussels Expo en inchecken in Hal 3
  • 18u30 – 22u30: vrije rondgang op Megavino. Met het proefglas in de hand wandel je als bezoeker door het grootste wijnsalon van de Benelux, waar je de kans krijgt meer dan 400 exposanten te ontdekken en gratis te proeven van duizenden wijnen, afkomstig uit meer dan 30 landen.

+ Extra voor onze groep:

  • 4 overheerlijke luxe hapjes, verzorgd door de bekende chef-kok Felix Alen op de Cera-stand. Voor iedereen van onze groep worden gratis bonnetjes voorzien!
  • Exclusieve begeleide proeverijen, waar we vrijblijvend kunnen aan deelnemen. Meer info volgt na inschrijving.


  • 23u30 (ten laatste): vertrek van de bus aan Brussels Expo
  • 00u15: terug in Drongen
  • 00u30: terug in Gentbrugge


Deelnameprijs: slechts € 25 per persoon

Inbegrepen: busreis heen en terug, inkom Megavino, degustatieglas, beursplan, 4 superlekkere hapjes van de bekende chef Felix Alen, mogelijkheid om deel te nemen aan extra proeverijen.

Inschrijven: voor 14/10 of zolang er plaats is op de bus, bij Luc Dierick - E-mail: luc.dierick@telenet.be. De reservatie is pas geldig na betaling van de deelnameprijs op rekeningnr. BE28 0631 8589 9020.

Over Megavino:

Megavino is uitgegroeid tot ‘the biggest WINE EVENT in the Benelux’ en gaat dit jaar door van vrijdag 20 tot en met maandag 23 oktober in Hal 3 van Brussels Expo. De jaarlijkse hoogmis van de wijn, met onze wijnvriend Alain Bloeykens als drijvende kracht, is intussen reeds aan zijn 19 e editie toe en stevent opnieuw af op een record aantal exposanten én bezoekers (vorig jaar waren er meer dan 400 exposanten en bijna 30.000 wijnliefhebbers bezochten het wijnsalon). Toch gaat het persoonlijke element niet verloren: rechtstreeks contact met de wijnproducent laat je kennis maken met zijn passies en beslommeringen.

Gastland dit jaar is Bulgarije, één van de oudste wijnlanden ter wereld. In totaal kan je overigens maar liefst 35 (!) wijnlanden ontdekken op Megavino.

Nieuw tijdens deze editie is Megaspirits: jaar na jaar winnen destillaten zoals gin en whisky aan populariteit en zij verdienen dan ook hun eigen plek op Megavino. De spirits zullen gegroepeerd worden in een aparte zone met een eigen identiteit: Megaspirits, gevormd door een klassevolle Black Box!

Maar Megavino is zoveel meer dan enkel ‘maar’ een wijnsalon. Wijnwedstrijden, workshops, wijnaccessoires en toebehoren, masterclasses, conferenties,show cookings met foodpairing en uiteraard de schitterende wijnstanden maken van Megavino dat unieke wijnevenement dat je niet wil missen!!

pdf uitnodiging