Projectes‎ > ‎

Projectes Telemàtics Col.laboratius

Els projectes telemàtics són una manera innovadora de treballar el currículum en què els rols de l’alumnat i del professorat són diferents dels que habitualment es desenvolupen a l’escola. Seure en una cadira i esperar a veure què diu el mestre o la mestra, copiar del llibre o la pissarra i deixar la ment en blanc, són actituds i situacions que no són vàlides en la dinàmica del procés d’aprenentatge que aquí es planteja.

Projectes telemàtics col.laboratius  IEARN-Pangea http://www.iearn.cat/


Edu3.cat L' Anna Pérez ens parla dels projectes telemàticsDE 3 EN 3 Projecte 
per a nens i nenes de Cicle Inicial de Primària. Us animem a entrar al món de les paraules, les endevinalles i les històries de la mà de l'Eustaqui, la Klissa i la Mina.

iQUOTE
iQUOTE és el projecte d'un equip que té el propòsit de crear una plataforma col.laborativa on els alumnes puguin compartir cites de varis filòsofs reconeguts. Els alumnes debatran els seus punts de vista i opinions. 

EL MÓN DELS LLIBRES 

Llegiu el que en diu l' Anna Pérez al seu bloc de l'experiència de participar en aquest projecte.

MODERTiCSME

Per donar a conèixer el patrimoni cultural de l'època Modernista, fomentant el treball de recerca entre l'alumnat bo i adquirint comunicació amb alumnes d'altres centres.

ALTERIS 

És una web dissenyada per col·laborar a desenvolupar l’educació ciutadana i els valors democràtics entre els joves. La web d’ s’ha dissenyat per ser utilitzada pels joves de 12 a 16 anys. El contingut s’ha organitzat en deu àmbits o esferes de la dimensió de la vida de tot ciutadà

PROJECTE PAPALLONA

En aquest projecte, els alumnes veuran la incubació dels pollets, o el desenvolupament de les papallones o capgrossos. Compartiran les seves opinions, dades, treballs artísitics, i imatges en la Wiki del projecte 


PUBLIC ART 

Construir una galeria fotogràfica amb imatges aportades pels grups participants, que mostrin algun element artístic que es trobi en un espai públic, a l'aire lliure, de la seva localitat.

Projecte interdisciplinari: Obama, Luther King i la vida de l’institut
Procés didàctic: Es comença explorant la realitat històrica i quotidiana de discriminació, llavors es contrasten diferents posicions ètiques davant aquests fets i finalment es realitza una acció que suposa prendre posició i aplicar els nous coneixements.

 

LA RÀDIO

 

L'Interconte

 

En Xic Marxant

 


La volta a Espanya amb les matemàtiques La Formiga matemàtica 


Geometria a l'escola 


Novel.la a terminis


Un vol pel Vallès

 


Fora Muralles

 


Ċ
carme barba,
18 de des. 2011, 11:47
Comments