Nuoret ja aikuiset

Nuoret ja aikuiset on seuran yleisharjoitteluryhmä kaikille juniori-ikää vanhemmille harjoittelijoille eli yli 13-vuotiaille.

Aikidon voit aloittaa seurassamme koska vaan ympäri vuoden. Emme järjestä erillistä aikidokurssia vaan uudet harrastajat pääsevät suoraan mukaan pidempään harrastaneiden kanssa. Näin myös aikidon perusteiden oppiminen on nopeampaa kun pääsee koko ajan harjoittelemaan edistyneempien kanssa. Aikidoa voit kokeilla pari viikkoa ilman maksuja ja liittymistä seuran jäseneksi. 

Tervetuloa kokeilemaan aikidoa!


HUOM AIKIDOLISENSSI JA VAKUUTUS! Kaikille seuramme harjoittelijoille edellytetään Suomen Aikidoliiton aikidolisenssin ottamista. Aikidolisenssin saat Suomen Aikidoliiton www-sivujen kautta. Aikidolisenssi maksaa vakuutuksen kera alle 18-vuotiaille 40 € vuodessa ja yli 18-vuotiaille 90 € vuodessa (hinnat vuodelle 2016)  ja se sisältää myös Aikidolehden 1-2 kertaa vuodessa kotiin postitettuna. Mikäli oma vakuutuksesi kattaa aikidon harrastamisen, voit ottaa pelkän aikidolisenssin ilman vakuutusta. Tarkista vakuutuksesi kattavuus omasta vakuutusyhtiöstäsi!