Maksut

Maksut vuonna 2018:

Maksu koostuu seuran vuotuisesta jäsenmaksusta ja harjoittelumaksusta. Maksut laskutetaan aina MyClub jäsenrekisterin kautta. Kaikkien seuran jäsenten tulee pitää tietonsa ajantasalla jäsenrekisterissä että laskut tulevat perille toimiviin sähköpostiosoitteisiin. Uusien jäsenten tulee ilmoittautua jäsenrekisteriin (klikkaa myClub.fi logoa vasemmalla palstalla) mahdollisimman pian mutta viimeistään parin viikon kuluessa harjoittelun aloittamisesta. Eräpäivät jäsen- ja harjoittelumaksulle ovat helmikuun ja syyskuun lopussa. 

Jäsen- ja harjoitusmaksujen lisäksi kaikilta seuramme harjoittelijoilta edellytetään Suomen Aikidoliiton aikidolisenssin hankkimista. 

Loppuvuoden 2018 maksut:

Aikuiset ja nuoret (yli 13 vuotiaat):
Seuran jäsenmaksu 10 € / 2018
+ harjoitusmaksu syksy 45 €
= 55 € / syksy 2018

Juniorit:
Seuran jäsenmaksu 10 € / 2018 
+ harjoitusmaksu syksy 25 €
= 35 € / syksy 2018


Alennukset: 

Jäsenmaksusta ei alennuksia! 

Harjoitusmaksusta 50% alennus perheille (seuraavat perheenjäsenet), työttömille, varusmiehille, eläkeläisille ja opiskelijoille (todistus esitettävä).

Yritysten kannatusjäsenmaksu on 300 € vuodessa. 

Suomen Aikidoliiton aikidolisenssi:
Suomen Aikidoliiton aikidolisenssin voit hankkia joko vakuutuksen kera (Pohjola) tai jos sinulla on aikidon harrastamisen kattava vakuutus omasta vakuutusyhtiöstäsi, niin siinä tapauksessa voit ostaa pelkän aikidolisenssin ilman vakuutusta. Jälkimmäisessä tapauksessa toimita vakuutustodistus Suomen Aikidoliittoon. Tarkista oman vakuutuksesi kattavuus omasta vakuutusyhtiöstäsi!
HUOM! Suomen Aikidoliitto tarjoaa peruskurssilisenssin yli 18 vuotiaille uusille aikidon harrastajille. Lue lisää Suomen Aikidoliiton sivulta alla olevasta linkistä.
Meillä käy maksuvälineenä myös: