Tervetuloa Porvoo Aikikai ry:n sivuille!

Aikido on kaikille aktiivisille ihmisille sopiva pehmeä ja dynaaminen budolaji. Aikidossa harjoitellaan taistelutaitoa, jonka avulla voi torjua hyökkäyksen vahingoittamatta hyökkääjää. Lajin tarkoitus on ymmärtää väkivallan mielettömyys ja etsiä rauhallisia tapoja ratkaista ristiriitoja. Aikidon tarkoitus on suojella elämää, eikä vahingoittaa muita. Aikidossa ei kilpailla! Kilpailussa on aina häviäjä joka haluaa uusintataistelun. Kilpailu siis lisäisi taistelua sen sijaan että olisi tie harmoniaan ja rauhaan.

Aikidon voit aloittaa seurassamme koska tahansa ympäri vuoden. Mukaan tarvitset löysän vaatetuksen (t-paita, verkkarit), pyyhkeen jalkojen pesua varten, sandaalit ja iloisen mielen. Aikidoa voit kokeilla pari viikkoa ilman maksuja ja sitoumuksia.

Lisätietoja: Saku 040 741 7336 / saku(at)porvooaikikai.com

Tervetuloa kokeilemaan aikidoa!

UUTISET

Juhalle 2.dan!

Juha Moilanen suoritti 2.dan mustan vyön arvon 13.7.2019 Porvoossa kesäleirin yhteydessä järjestetyssä dan-graduointitilaisuudessa. Onnittelut Juhalle hienosta suorituksesta!

Kesätauko viikot 29 ja 30

Kesätauko 15.-28.7.2019 jolloin ei harjoituksia Porvoossa.

Junnut kesätauolle

Junioreiden kevään 2019 viimeinen harjoitus pidettiin tiistaina 21.5.2019. Junnujen kevätkauden päättäjäisissä suoritettiin vielä kolme uutta vyöarvoa: Martin 2.keltainen natsa, Tiuku 1.vihreä natsa ja Maxim 5.kyu. Hienojen vyökoesuoritusten jälkeen pelattiin polttopalloa, kahden tulen välissä, turnajaisia ja kivi-paperi-sakset turnaus. Turnauksen mestariksi selvisi Atro voittaen hienon Porvoo Aikikai avaimenperän. Lisäksi Maxim palkittiin upealla aikido-avaimenperällä hienosta asenteestaan junnutreeneissä kuluneen kevään aikana. Tämän päälle vielä ehdittiin herkuttelemaan ennenkuin oli aika kumartaa junnut kesätauolle. Syyskuussa taas tavataan!

Uusia vyöarvoja 20.5.2019

Porvoo Aikikain jäsenet suorittivat uusia vyöarvoja 20.5.2019 pidetyssä graduointitilaisuudessa:

  • Joakim Väljä 5.kyu
  • Marko Koljonen 4.kyu
  • Sarita Siltanen-Lehtovaara 4.kyu

Onnittelut hienoista suorituksista!

Uusia junnuvyöarvoja

Tiistaina 14.5.2019 pidetyssä vyökoetilaisuudessa suoritettiin seuraavat uudet vyöarvot:

  • 1.keltainen natsa: Atro Jokinen, Nemo Kuosmanen, Taika Silo
  • 2.keltainen natsa: Anna Riekkinen
  • 1.oranssi natsa: Eino Näri
  • 7.kyu: Milo Ranta
  • 1.vihreä natsa: Sampo Meri, Niko Stenberg
  • 1.sininen natsa: Joonas Pönni, Rauha Siltala

Onnittelut hienoista vyökoesuorituksista!

Uusia vyöarvoja

27.2.2019 järjestetyssä vyökokeessa Joakim ja Juuso suorittivat 6.kyun. Onnittelut uusista vyöarvoista!