Subsidiegevers

De bijzondere uitvoeringen van het hoofdstadkoor zijn alleen mogelijk dankzij de financiële bijdragen van fondsen en instellingen.

 

Amsterdams Fonds voor de Kunst

 

Het Fonds investeert in de ontwikkeling, vernieuwing en versterking van de kunsten in Amsterdam. Het fonds is er voor alle disciplines, kunst- en cultuurbreed.

 

 

Fonds voor Cultuurparticipatie

 

Het Fonds voor Cultuurparticipatie wil zoveel mogelijk mensen actief in aanraking brengen met kunst en cultuur. Kunst en cultuur voor en door iedereen, dat is wat het Fonds voor Cultuurparticipatie nastreeft.

 

 

 

 

 

VSB Fonds

 

Het VSBfonds concentreert zich op zijn rol als 'aanjager' en wil vooral bijzondere, niet-reguliere projecten een kans geven. Zo wil het fonds een bijdrage leveren aan de dynamiek van de samenleving en daarmee de voortdurende ontwikkeling van de Nederlandse maatschappij.

 

Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt projecten op het gebied van cultuur en natuurbehoud in Nederland door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen. Een van de werkterreinen daarbij zijn de podiumkunsten.