Zingen bij het Hoofdstadkoor is leuk, word lid!

Kennismaken

Indien u met ons koor wilt kennismaken, nodigen wij u uit om geheel vrijblijvend bij ons de sfeer te komen proeven. U kunt daartoe een afspraak maken met Astrid Abendroth. Wij zingen elke woensdagavond van 20.00 tot 22.30 uur in de ruime Pelgrimskerk.

Adres: Van Boshuizenstraat 560 in Amsterdam-Buitenveldert. Parkeren is daar eenvoudig en 's avonds gratis.

Neem contact op met: Astrid Abendroth: 06-24638211 / 020-6633018

E: stuur haar een bericht

Het Hoofdstadkoor is een oratoriumkoor met lage drempel en wil graag nieuwe leden, die op woensdagavond onze repetities kunnen bijwonen, enige muziekkennis hebben en thuis oefenmateriaal kunnen beluisteren.

Ons koor zorgt voor een prettige sfeer op repetities en studiedagen en verwelkomt in principe iedereen die kan zingen. Om de kwaliteit verder te verbeteren verzorgt een vaste zangpedagoog bijscholing voor alle koorleden, per stemgroep of individueel. Naast de wekelijkse repetitie wordt de mogelijkheid geboden tot zelfstudie met oefen-cd’s.

Lid worden

Wij zijn een laagdrempelige, open vereniging waarin ieder lid meetelt. Het bestuur wordt gekozen door de leden en iedereen kan zich uitspreken over het beleid, de repertoirekeuze en de gang van zaken tijdens de repetities en concerten.Contributie

De contributie bedraagt €240,-- per jaar. Hiervan worden onze dirigent, repetitor en zangpedagoog betaald, de huur van onze repetitieruimtes en de kosten van een jaarlijkse studiedag op een bijzondere lokatie.