2022 bracht ons “Armenië op 1000 vleugels”, een bijzonder concert ter ere van onze 70ste verjaardag en het 25-jarig jubileum van onze dirigent, Martin van der Brugge.

We sloten het jaar af met “Gloria”, een sfeervol kerstconcert.

De repetities voor ons voorjaarsconcert zijn in volle gang. Wij verheugen ons op een bijzondere uitvoering van de Johannes Passion met solisten en een verteller!

In de Johannes Passion heeft Bach het lijdensverhaal van Jezus op muziek gezet. Hij gebruikte alle middelen om de tekst te illustreren en voelbaar te maken. Rode draad zijn de Bijbelteksten die traditioneel op Goede Vrijdag voorgelezen worden.

Indeze verkorte versie verbindt een verteller de aria's en koralen, zodat de Johannes Passion een intens en aangrijpend verhaal wordt.

Graag zien wij u op 1 april 2023 in de Dominicuskerk in Amsterdam.In the St. John's Passion, Bach set the Passion of Jesus to music. He used all means to illustrate the text and made it tangible. The common thread is the Bible texts traditionally read on Good Friday.

In this abridged version, a narrator connects the arias and chorales, making the St. John's Passion an intense and moving story.