Home‎ > ‎

Autismi


Perimä selittää vain puolet autismista, loput selittää ympäristötekijät: mm. ympäristömyrkyt, muut myrkyt ja altistumiset.
https://jama.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=1866100http://www.nature.com/neuro/journal/vaop/ncurrent/full/nn.4615.html?foxtrotcallback=true ;"Insistence on sameness and intolerance of change are among the diagnostic criteria for autism spectrum disorder (ASD), but little research has addressed how people with ASD represent and respond to environmental change. Here, behavioral and pupillometric measurements indicated that adults with ASD are less surprised than neurotypical adults when their expectations are violated.."

Ruokavalion merkityksestä

Gluteeni on liitetty autismiin jo jonkin aikaa. Sen pois jättämisen ruokavaliosta on todettu rauhoittavan ylivilkkautta.Ylivilkkaus on yksi yliherkkyyden oireista...
http://newsroom.cumc.columbia.edu/2013/06/20/elevated-gluten-antibodies-found-in-children-with-autism/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=elevated-gluten-antibodies-found-in-children-with-autism

Ensimmäinen tutkija, joka sanoi suolistolla ja autismilla olevan yhteyttä, haukuttiin, erotettiin tiedeyhteisöstä ja mitätöitiin (Wakefield). Nyt tästä suoliston bakteerikannan ja aivojen yhteydestä on alkanut tulla lisää tutkimuksia:
https://asunews.asu.edu/node/28239

Foolihappo ja karnitiini:

D-vitamiini:


Dityrosiini ja arginiini:


Ketoonisesta dieetistä:
http://healthimpactnews.com/2013/study-ketogenic-diet-improves-core-symptoms-of-autism/

http://www.greenmedinfo.com/blog/vegetable-extract-treats-autism-better-drugs

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4074854/

Suolisto:
Comments