Referater fra generalforsamlinger

Referat af Generalforsamling i Forsamlingshuset Ellevang d. 23. februar 2017

Ref. Ingelise CarlsenTak til alle dem der dukkede op for at støtte op om vores allesammens forsamlingshus.Vi havde en god aften med et fantastisk trylleshow.Du kan læse hele referatet her, samt se de opdaterede og godkendte vedtægter under om os.

Pkt 1) Lars ( Birtes mand ) valgt til dirigent

Pkt 2) Formanden Anja’s beretning fremlagt og godkendt.

Bemærkninger:Det blev diskuteret lidt om der er for få madhold. Flere hold synes det er for hårdt at lave mad hver 4 uge, så der gøres en indsats for at skaffe flere deltagere og dermed flere madhold. Det ville være ønskeligt at der var 5 -6 madhold.Vedr. trykkeudgifter: Der deles et nyhedsbrev ud til ca 2500 husstande, men alligevel er medlemstallet faldet. Nyhedsbrevet er næsten lige omdelt, så der kan stadig være mange der mangler at betale for 2017.Antallet af medlemmer er ok, men der må gerne være mange flere. Der er i skrivende stund 110 medlemmer – både voksne og børn.

Pkt 3) Regnskabet gennemgået og fremlagt af Kristian ( kasserer) og godkendt.

Bemærkninger:Medlemskontingent er faldet pga. færre medlemmer. Madordningen kører rundt i sig selv og er holdt udenfor dette års regnskab.Er foreningens underskud på 28.600 kr. foruroligende?Birte: Nej – der er stadig 87000 kr. i kassen og der er alligevel råd til at holde byfest mm.Svend: Arrangementer bør kunne løbe rundt i sig selv uden støtteKontingent: Forbliver det samme som nu!

Pkt 4 ) Godkendelse af forslag til ændringer af vedtægter.

Alle ændringer vedtaget

Pkt 5 ) Indkomne forslag

Ingen forslag, men en forespørgsel på svømning på skolen.Det blev stoppet for nogle år siden da vi skulle betale dyrt for at have en livredder fra VIK hver gang. Det var alt for dyrt, men Nanna vil nu undersøge om det er muligt at få en ordning, hvor der er bassinvagter. Det vil vi i så fald selv kunne stå for.

Pkt 6 ) Valg til bestyrelse:

Knud og Nanna blev genvalgtAllan blev valgt ind i bestyrelsenBirte forblev suppleantIngelise blev ny suppleantAnne Gretha Mogensen og Lars Byrialsen fortsætter som revisorer, med Sørens Kristensen som suppleant.Bestyrelsen ser nu sådan ud:Anja Eilstrup – Formand - Email: anja@eilstrup.dkKnud Henriksen – Næstformand - Email: knudhenriksen0@gmail.comKristian Sneskov – Kasserer - Email: kristian@sneskov.dkNanna Ebbensgaard - booking ansvarlig - Email: nebbens@gmail.comAllan Bjerregaard - Email: allanbjerre@gmail.com

Suppleanter:

Birte Lau - Email: bilau@mail.dkIngelise Carlsen - Email: i.carlsen@mail.dk

Pkt 7 ) Fremtidig virksomhed:

Der bliver byfest i juni og der dukker helt sikkert også et cirkus op, men det er lige pt. uvist om det bliver Cirkus Dannebrog – vi håber! Ideer og hjælpere til byfesten er som altid velkomne!Forslag og ideer til arrangementer mm. hen over hele året er meget velkomne.Bestyrelsen laver de arrangementer som de selv synes er sjove og gode, og bestyrelsen hjælper gerne til med gennemførelsen af andres forslag i det omfang den har mulighed for det. Som hovedregel skal man dog selv følge arrangementet på vej og sørge for den praktiske udførelse.

Pkt 8 ) Evt.:

Nanna foreslog en fremrykning af spisetidspunktet for fællesspisningen til kl. 18 istf. som nu kl. 18:15, for at tilgodese småbørn der bliver trætte og deres familie ☺.Udfordringen ligger hos madholdene – kan de når at få lavet maden færdig til servering kl 18?Flere syntes godt om forslaget og det iværksættes som et forsøg i et par måneder og derefter evalueres det.