EllevangForAlle

Velkommen til forsamlingshusets hjemmeside.

Her kan du finde tilmeldingslinks til fællesspisning, samt følge med i hvad der ellers sker i forsamlingshusets regi.

Husk at vi også har en facebook side: Ellevang forsamlingshus på facebook.

Tilmelding til Fællesspisning efteråret 2022

D. 17/11-22 kl. 19.15 afholdes der ekstraordinær generalforsamling for Kulturcenter Ellevang i kantinen på Ellevangskolen.
Det er vigtigt at I deltager i generalforsamlingen!

Uden nye kræfter i bestyrelsen vil vores elskede forening blive afviklet og vi mister en enestående forening der har været samlingspunkt for området i mere end 30 år. Sammen med foreningen vil aktiviteter som fællesspisning og byfest samt muligheden for at låne hal og musiklokale også ophøre.

Husk at for at være stemmeberettiget til generalforsamlingen skal man have betalt kontingent for 2022.

Fællesspisning i forsamlingshuset

Efterårssæsonen er i gang i Forsamlingshuset. Fællesspisningen foregår hver torsdag og hvis man har lyst lyst til at være en del af ordningen, kan man komme at "prøve-spise" en aften. Man skal tilmelde sig på skemaet her til venstre på den dato man ønsker at være med.

Prisen for et måltid er som alt andet også steget lidt her, så nu koster det 30,.- kr for voksne og 15,- kr for børn. Og det forudsætter selvfølgelig medlemsskab af forsamlingshuset :-)Nu er det igen tid til at betale kontingent, - denne gang for 2022.

Det koster stadig 50 kr. pr. voksen og 25 pr. barn og beløbet kan indbetales pr. mobilepay nr. 28240 .

Forsamlingshuset indgår i fremtiden i et uformelt samarbejde med to andre foreninger om afvikling af kulturelle arrangementer i Vejlby.


Klargøring til byfesten
Kagebordet
Fællesspisning