Roope

Virallinen nimi Workaholic Stuntman

Rotu Belgianpaimenkoira tervueren
Elinaika 23.6.2002 - 20.8.2012 (eutanasia, mahalaukun kasvain)
Sukupuoli uros
Kasvattaja Annika Keto (Workaholic)

Lonkat A/A (30.6.2004)
Kyynärät 0/0 (30.6.2004)
Silmät terveet (-03) ja uusinta peilauksessa 2007 HC1
Kastroitu 9.4.2010 (eturauhas vaivat)

Näyttelyt 3xSert 1xCacib 1xVsp 1xVet Vsp

Tittelit BH

Kaikki alkoi siitä, kun Roope tuli hoitoon hieman alle kahdeksan viikkoisena, kun Annika lähti viemään muutamaa Roopen sisaruksista uusiin koteihin. Annika teki taktisen liikkeen tuodessaan Roopen meille hoitoon. Annika antoi myös tehtävän, kun jätti Roopen meille, meidän piti keksiä herralle nimi ja niin pikku tervu riiviöstä tuli Roope. Kolme viikkoa kun Roope oli ollut "hoidossa" niin Annika soitti ja kysyi "et joko kirjoitettaisiin ne kauppakirjat" ja niin ne kirjoitettiin. No Roopehan ei kyllä jäänyt hetken mieli johteesta jo 5-viikkoisena, kun Roopen näin ensikertaa niin totesin et tämän otan varattu tai ei.

Roope oli erittäin eläväinen kaveri ja välillä teki mieli vääntää koira solmuun, kun ei se huomio jaksanut kiinnittyä ohjaajaan tai se muuten vaan jotain koheltanut.

Näytelmissä kävimme mielenvirkeyden vuoksi. Roopella oli mitä hienoin hiilikko, jos minulta kysytään, mutta kauneushan on katsojan silmässä, kuten sekin huomasiko hammaspuutosta. Roopelta puuttui ala 1:nen, mutta silti rivi oli täysin ehjä ja suora.

Jos Bobi oli ihmisrakas, niin Roope oli vähemmän ihmisrakas, ainakin silloin jos tuli vieraita omalle reviirille niin ilmoitettiin hienotunteisesti, et nyt ollaan väärässä paikassa. Miehet olivat Roopelle se pahin uhka, kun ne olivat omalla reviirillä, jokainen muristiin,tutkittiin ja todettiin tilanteen mukaan mitä mieltä ollaan. Roope oli hyvä vahtikoira, joka jaksoi vartioida reviiriään.

Roopen kanssa ei tarvinnut juosta lääkärissä, ei edes silloin kun oli mennyt kurkusta puolikas grillattu kana ja jopa vielä kaksi kertaa. Grillatun kanan luut koiralle muka hengenvaarillisia ja pöh sanoi Roope. Ainoita ylimääräisiä (siis rokotusten lisäksi) lääkäri käyntejä on ollut, kun Roope teki tuttavuutta ampiaisten kanssa, eturauhas vaivat ja maha kasvain (sen vajaan kuukauden ennen eutanasiaa).

Roope oli myös luonnetestattu pistein 142p. Tuomari kehui Roopea ja ihastui tosissaan herraan, joka puolustaa äitiään henkensä uhalla, mutta ei viitsi itseään puolustaa, kun on vaan hätä minne se äiti katosi.

Jos Bobilla oli monta nimeä, niin myös oli Roopella.

Toope, Topelius, Juniori, Topsoni ja Lutu.