Misse

Rotu Sekalainen maatiaiskatti (mini-kaukkari)
Syntymä aika 14.5.2000
Kadonnut syyskuun lopulla 2013
Sukupuoli uros (leikattu)

Misse oli kulmakunnan kunkku ja piti huolen ettei hiiret ym. hypineet pöydille.  Misse oli monen muun kissan tavoin lämpöä rakastava sohvanvaltaaja. 

Kesät mennä vilistettiin pitkin ojan varsia ja välillä käytiin näyttäytymässä et edelleen hengissä ollaan. Kun talvi ja pakkaset saapuivat niin kissan paikka löytyi lämpimän uunin vierestä, jossa olikin hyvä nukkua lyhyet kuuden tunnin päiväunet.

Missen pravuuri oli ruuan pummaus.  Vaikka olisi juuri syönyt märkäpussillisen ruokaa ja siinä sivussa vielä vienyt koirien kupista parhaat palat, niin silti jaksettiin ruinata seuraavalta tupaan tulijalta ruokaa, Jollei ruokaa tippunut niin heittäydyttiin selälleen ja esitettiin kuinka käy, kun ruokaa ei saa.

Misse oli myös lunastanut itselleen pikku-kaukkari tittelin. Ihan yhtä itsepäinen ja häijy osasi olla. Jos ei asiat meneet niin kuin halusi tai jos nyt jokin asia ei vaan miellyttänyt niin lähdettiin persvillat heiluen toiseen suuntaan. Niin ja jos yritit jotain tehdä vasten tahtoa niin voit uskoa että varmasti purtiin ja kynsittiin sen minkä ehdittiin.

Misse suhtautu talon koira väkeen välin pitämättömästi, mitä nyt välillä teki mieli tehdä Iwanin kanssa tuttavuutta.

Kassun saavuttua taloon Misse muutti oikein omistajansa luokse naapuri taloon. Tästä huolimatta päivittäin Misse kävi hiiri tilanteen tarkastamassa, mutta rauhaa rakastavana nukkui yönsä naapurissa Marin luona.

Misse katosi syyskuussa 2013 jälkiä jättämättä. Taisi peltojen kuningas kohdata voittajansa.

Missellä on lempinimiä yhtämonta kuin elämiäkin.
Mosse, miselius missen kissa, marakatti