Vakken

Kleuters en Eerste graad

Kleuterdans

Leer stap voor stap de wondere wereld van dans en beweging  ontdekken onder begeleiding van enthousiaste leerkrachten. Dansplezier en expressie vormen de basis waarmee we werken. 

Dansinitiatie

Ontdek de zeer gevarieerde bewegingsmogelijkheden van je lichaam. Leer leuke choreografieën en proef van de verschillende dansstijlen en leuke thema's.  Dansplezier en expressie vormen de basis waarmee we werken. 

Podiumbad

Wil je proeven van Muziek, Woordkunst-Drama en Dans? En dit allemaal tegelijk in 1 wekelijks lesuur? Op een speelse manier leer je muziek en kleine instrumenten ontdekken, zingen, verhaaltjes vertellen, kleine scènes maken, bewegen, ... 

Tweede graad

Danslab Ballet

Krijg de verschillende ballettechnieken onder de knie volgens de Vaganova-methode. Lichaamshouding, coördinatie, elegantie, kracht en balans staan hierbij centraal.  

Danslab Hedendaagse dans

Gebruik je danstechniek in allerlei hedendaagse vormen en dansen. Leer verschillende choreografieën waarin je geniet van je inleving en uitstraling en van het plezier van het dansen.  

Derde | Vierde graad

Danslab Ballet

Breid je basis verder uit, versnel de bewegingen en daag jezelf uit met uitgebreide combinaties: draaibewegingen en grotere sprongen dragen bij tot het creëren van heerlijke combinaties. Evolueer door Lenigheid, coördinatie en lichaamsbewustzijn naar een echte balletdanser of prima ballerina. 


Danslab Hedendaagse dans

Leer je techniek versterken en eveneens los te laten.  Laat je prikkelen door uitdagende bewegingen,  technieken en veelzijdige choreografieën uit verschillende actuele dansstijlen. Verken allerlei stijlen als Graham, Cunningham, Horton, enz. … Geniet van emotie, verhalende achtergrond en abstracte stukken en krijg een heel ruime kijk op de hedendaagse en moderne danswereld. 

Specialisatie dans

Danscompagnie

Laat je onderdompelen in verschillende stijlen en verdiep je kennis van onder andere hedendaagse dans, danstheater en expressieve dans. Ontwikkel verder je techniek en expressie, maak voorstellingen met de meest uiteenlopende choreografieën en muziekstijlen en dans op uiteenlopende plaatsen voor een gevarieerd publiek. Dans, dans, dans!