CA N'OLIVER

Una de les millors cases de colònies de Catalunya

Casa de colònies Ca n'Oliver, una de les millors cases de colònies de Catalunya

Els cursos de premonitors sempre es porten a terme en cases de colònies de primera categoria en quant a instal·lacions i equipaments, neteja i alimentació. L’Escola l’Empordà i les entitats col·laboradores seleccionen molt acuradament per aquests cursos les instal·lacions que més s'adapten a les necessitats d’aquest tipus d’activitats

La casa de colònies de Ca n’ Oliver està situada en una petita elevació a les afores del municipi de Pontós, a la plana de l’ Alt Empordà. Valorada com una de les millors cases de colònies de Catalunya en referència a les instal·lacions, el servei de cuina, la netedat i la situació.

Envoltada de camps de conreus (civada, ordi, blat ), d’oliveres, i boscos de pins que ens resguarden de la Tramuntana.

Des de l'organització dels cursos de premonitors ja fa uns anys que hem aprofitat i gaudit de la casa i els seus equipaments per portar a terme els nostres cursos.

Valorada com una de les millors cases de colònies de Catalunya en referència a les instal·lacions, el servei de cuina, la netedat i la situació.

Els joves que fan el curs de premonitors a Ca n'Oliver, passen tres dies en plana natura treballant l'educació en valors que els proporcionen aquests cursos. 

Ben comunicada, ja que es troba a prop de l’ autopista AP7 (sortida 4:Figueres i sortida 5:l’Escala) i de la Nacional II, que garanteixen desplaçaments ràpids des de qualsevol punt de Catalunya i del sud de França.

Estem a 15km de Figueres, i en un radi de 30km hi ha les platges de la Costa Brava nord: Roses, Empuriabrava i l’ Escala, o els centres històrics de Girona, Besalú o La Garrotxa

Com arribar-hi: 

Casa de Colònies CA N' OLIVER│Carretera de Pontós a Figueres (GIV-5125)│17773-Pontós (Alt Empordà)

La casa està situada al municipi de Pontós, Alt Empordà, a 10 minuts de Figueres i a 30 minuts de Girona. 

Gràcies a la situació de la casa de colònies Ca n’ Oliver, a prop de Figueres i de Girona, pot accedir-hi molt fàcilment des de la nacional N-II o des de l’autopista AP-7.

A través de l’accés directe a Google Maps podreu calcular la millor ruta fins a ca n’ Oliver des del seu lloc d’ origen. Si amplieu la imatge podreu obtenir indicacions de com arribar en cotxe.

Un entorn natural privilegiat amb molta història

El poble de Pontós està situat en una petita vall de la Plana de l’ Empordà delimitada pels rius Muga i Fluvià.

Hi trobareu cultius de secà i de regadiu i altres activitats de ramaderia.

A Pontós hi ha datats vestigis arqueològics d'època neolítica i iber (jaciment de Mas Castellar). A l’època medieval fou un nucli important de la comarca, podeu veure les restes del castell i nombroses referències en escrits medievals.

L’11 de juny de 1795 es va lliurar la Batalla de Pontós en la qual les tropes catalanes amb voluntaris sometents i miquelets varen derrotar les tropes franceses i varen conquerir el castell de Pontós. Per mar es lliurava la batalla de Roses. A finals de juliol es signava la pau al tractat de Basilea.

Llocs interessants de Pontós:

CA N'OLIVER:

Us oferim un tracte familiar i àpats casolans elaborats pel nostre equip de cuina. Us adaptem els àpats que feu a la casa si teniu algun problema puntual, al·lèrgies o intoleràncies alimentaries. Només cal que ens ho indiqueu.