ESTUDIAR SEMI-PRESENCIAL

Faràs una part del curs PRESENCIAL i una part ON-LINE

Aquests cursos utilitzen una plataforma molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line, fins als que esteu més avesats en el món de l'ordinador.

COM SERÀ LA FORMACIÓ PRESENCIAL?

Amb classes presencials a l'aula. Les classes són normalment de dues hores. També durant aquesta etapa presencial s'ha de fer un treball en equip dins l'espai d'aprenentatge cooperatiu (TEAC)

L'assistència es obligatòria i només es pot faltar un 15% de les classes, sempre justificant i recuperant les absències

COM SERÀ LA FORMACIÓ ON-LINE?

  • L'Escola l'Empordà ha desenvolupat un model de formació innovador que té com a característica principal utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC's) per desenvolupar una proposta educativa basada en un model d’ensenyament-aprenentatge no presencial. Aquest sistema es basa un model d'avaluació continuada que permet conèixer l'evolució de l'alumne durant la part on-line el curs. En aquest enllaç t'expliquem com serà la part on-line que vols fer? COM SERÀ EL CURS SEMI-PRESENCIAL?

És molt difícil LA PLATAFORMA DEL CURS?

  • Gens, tot al contrari. Aquests cursos utilitzen una plataforma molt fàcil i molt intuïtiva pensada per a tot tipus d'alumnat, des dels que teniu un nivell molt elemental en informàtica i no heu fet mai un curs on-line fins als que esteu més avesats en el món de l'ordinador. En aquest enllaç t'expliquem com serà: COM SERÀ LA PLATAFORMA DEL CURS?

  • El teu correu de Gmail, serà el compte d'accés a la plataforma del curs. La plataforma que fem servir és CLASSROOM de Google, però cal que el nom d'usuari associat al teu compte sigui el teu NOM i COGNOM. Comprova o canvia el teu nom d'usuari de Google des d'aquest enllaç: https://myaccount.google.com/personal-info