GUIA D'ACTIVITATS EDUCATIVES DE BADALONA 2019-20

Aquesta Guía d'activitats educatives inclou els projectes i les activitats que s’adrecen especialment a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat i que es promouen, amb la participació de molts centres implicats en la seva organització, des del Servei Educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, des de diferents serveis de l'Ajuntament de Badalona,  i des d’altres institucions, entitats i empreses. Moltes d’aquestes activitats són fruit d’una estreta cooperació entre tots aquests agents educatius. A la Guia podeu consultar també la Guia Arts i escola 2019-20.

 

A la guia, que s’actualitza i es va ampliant periòdicament,  hi trobareu les activitats que s’ofereixen des d’aquests serveis:

 

- Ajuntament de Badalona: 

Govern, Educació Ambiental, Escola de Natura, Escola del Mar, Badalona Cultura, Cultura, Sala Josep Uclés El Carme, Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona, Espai Betúlia, Museu de Badalona, Centres Cívics, Guàrdia Urbana, Joventut / Badiu Jove / PIDCES, Salut, Esports, Serveis Socials, Oficina de Turisme de Badalona, Feminismes, Consum, Conservatori Professional de Música, Escola de Música Moderna, Centre de Normalització Lingüística de Badalona i S. Adrià de Besòs, Impuls Municipal de Promoció de l'Ocupació, Port de Badalona, Taula d'Infància i Adolescencia de Badalona, Badalona Comunicació, Consell dels Infants de Badalona i Educació.


- Entitats:

Ateneu Cooperatiu Barcelonés Nord, BDN-Lab, Fundació Catalunya La Pedrera, Fundació Espai Natura i Joventut, Fundació Salut Alta, Llar de persones sordes de Badalona, Plataforma per la llengua, Òmnium Cultural.


 -Servei Educatiu del DEGC i Mossos d'Esquadra.
Esperem que aquesta eina us sigui d’utilitat


Fes-nos arribar la teva opinió i/o els teus suggeriments


Coordina:

Servei Educatiu. Departament d'Educació. Generalitat de Catalunya

Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona.