SISÈ

PAS, primers auxilis

Des de l'àrea d'educació física, relacionat amb un dels seus blocs de continguts, fa temps que creim necessari que els alumnes sàpiguen que fer en cas d’emergència . El saber com actuar, ha estat l’objectiu principal del taller duit a terme aquesta setmana per les/els nostres alumnes. Amb un material audiovisual molt adient hem pogut conèixer la teoria bàsica davant casos molt comuns a la nostra vida quotidiana. Després hem passat a la pràctica. OBJECTIUS:

• Saber actuar davant un accident.

• Practicar les actuacions més bàsiques: PAS.

• Conèixer i experimentar els protocols d’actuació.

ICAPE

A sisè ja hem començat amb el projecte d'ICAPE d'aquest curs escolar. Avui hem començat a situar-nos en el món cooperatiu, intentant entendre allò que caracteritza les cooperatives doncs n'haurem de crear una.

Us anirem explicant tot allò que feim al site d'ICAPE, on anirem actualitzant tota la informació nova. Podreu trobar-ho al següent enllaç, clicant AQUÍ

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

l'aventura dels plànols

Els dia 24 de setembre els dos grups de 6è vàrem participar en l’activitat L’aventura dels plànols. Amb l’ajut del plànol que ens proporcionaren a l’oficina d’informació de la Plaça d’Espanya, els alumnes ens guiaren per arribar tots junts al CentMat. Vàrem fer diversos recorreguts als mapes, segons les pautes del mestres. També analitzàrem les mides preses durant el recorregut: amb estimació, amb passes i amb cinta mètrica.