Welkom nieuw lid !

Welkom nieuw lid!

We willen je graag verwelkomen als nieuw lid bij TCDHO. Momenteel heeft onze vereniging zo'n 90 leden. Niet groot maar wel gezellig. Het is voor een nieuwkomer in het begin niet altijd gemakkelijk om tennispartners te vinden of ergens bij te horen. Wij willen graag, dat je je zo snel mogelijk thuis voelt bij onze club. Dat kan op verschillende manieren, we noemen er een paar.

  • Via de training kun je afspraken maken met mensen uit je groep, die ook pas net begonnen zijn.

  • Gedurende het zomerseizoen wordt er vanaf begin april tot eind september op maandagavond gehusseld voor alle senioren. Hier spelen mensen met alle niveaus. Het is leuk en leerzaam om daaraan mee te doen. Je hoeft je niet in te schrijven, je kunt komen wanneer je wilt. Het begint om 19.30 uur.

  • Het clubtoernooi en invitatietoernooi zijn ook voor beginnende leden. Het is leuk om een echt toernooi te spelen met mensen van je eigen sterkte. Door toernooien te spelen ga je snel vooruit, het is bovendien gezellig en zo leer je weer meer leden kennen.

  • Onze recreatiecommissie organiseert diverse leuke activiteiten, zoals een familie toernooi, een mixed competitie en een dames- en herenavond.

Bij TCDHO wordt er in het voorjaar en in het najaar competitie gespeeld op dinsdag, vrijdagavond en zaterdag. Overleg eens met de trainer of een ander lid, die je kent of dit ook iets voor jou is. Tennissen en ontspanning gaat samen bij de club, dat blijkt telkens weer uit de vele activiteiten. Neem er aan deel en voel je snel thuis bij ons. Wij helpen je er graag bij. De meeste clubinformatie kun je via de website raadplegen en actuele informatie wordt eveneens via email/nieuwsbrief verspreid.

Wij wensen je veel plezier bij onze club, het bestuur.


tcdho.oosteind@gmail.com voor algemene vragen & tcdho-leden@outlook.com voor alle lidmaatschap zaken !!