Commissies

Wie doet wat bij TCDHO?

Toernooien en Competities. Wim Caron is het centrale aanspreekpunt voor het jaarlijkse Invitatie Toernooi, ookwel het Open Oosteind's en de Club Kampioenschappen. Walter van Dongen, de VCL, regelt de inschrijvingen bij de KNLTB voor de deelname aan de voor- en najaarscompetitie van de regio zuid van KNLTB.

Ledenadministratie. De ledenadministratie wordt beheerd door Trudy Hinten. Graag uw inschrijving maar ook eventuele mutaties (telefoonnumers, adres, etc) doorgeven aan Trudy via tcdho.oosteind@gmail.com

Barinkoop & bardiensten. De Barinkoop wordt gecoördineerd door Marijke Coreman. Zij zorgt dat er voldoende voorraad aanwezig is in de kantine. Als je een tekort ervaart, dan meldt dit aan haar, via het algemene email adres, maar bij voorkeur door het te noteren op de schrijfblok achter de bar. Het de gezamenlijke verantwoordelijkheid van de leden om de bardiensten te doen, om de betalingen correct te laten verlopen en om de kantine er verzorgt uit te laten zien!

Recreatie. De recreatieve evenementen, waaronder het indoortoernooi, openingstoernooi, de interne mixed competitie alsmede de aankleding en verzorging van het invitatie toernooi wordt gecoördineerd door Marijke Coremans. Marijke put uit een kring van leden om haar met deze brede taak te ondersteunen. Ben je bereid om mee te helpen, laat het dan weten want ieders hulp is erg gewenst!

Onderhoud van het tennispark. Jack Loonen organiseert het onderhoud van het park. Het meeste werk is er aan het begin van het seizoen, als het gravel gefreesd en gewalst wordt en de belijning en de netten opnieuw worden aangebracht. Hiervoor doet Jack een beroep op een aantal leden zodat een en ander in een weekend kan worden afgerond.

Sponsoring. De inkomsten uit sponsoring gaan naar de algemene middelen waarmee de contributie op een laagdrempelig niveau kan blijven. Tegen een redelijke vergoeding kunnen commerciële partijen hun naam of logo op een winddoek of reclamebord in de kantine presenteren. Christ Oomen is het aanspreekpunt voor sponsoring.