De Club

De tennisclub in Oosteind: TCDHO

Tennis Club Den Horst Oosteind, of TCDHO is opgericht op 31 oktober 1977 en is aangesloten bij de KNLTB onder nummer 52126. Onze accommodatie bevindt zich in Oosteind achter Provincialeweg 85, te bereiken via het paadje recht tegenover de kerk. Het postadres van de accommodatie is Provincialeweg 85 B, 4909 AG Oosteind. De vereniging is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40281458.

Wij zijn blij je op de internet-site van TCDHO te ontmoeten. TCDHO is een kleine, gezellige Brabantse tennisvereniging. Ons tennispark bevindt zich in het hart van Oosteind. TCDHO is door een aantal bewoners uit Oosteind in 1977 opgericht, waarbij nog steeds enkele leden van het eerste uur lid zijn. We zijn best trots op onze 3 gravelbanen met verlichting, een oefenkooi, een eigen kantine met kleedruimtes en een groot parkeerterrein.

Bij onze vereniging is plaats voor ongeveer 100 seniorleden en 20 jeugdleden. We nemen jaarlijks deel aan de KNLTB competitie met meerdere teams. Omdat we opleiding naast gezellig tennissen ook belangrijk vinden, hebben we vanzelfsprekend mogelijkheden om tennislessen te volgen. Tennislessen worden vanaf 2016 georganiseerd door het deskundige team van TMO Brabant.

Het recreatieve aspect speelt in onze club een belangrijke rol. Zoals veel verenigingen draait ook TCDHO op een groot aantal vrijwilligers. Deze vervullen een actieve rol in uiteenlopende bestuurs- en commissiefuncties. Ook zijn onze leden betrokken bij het speelklaar maken van de banen, het vervullen van bardiensten en het organiseren van clubactiviteiten zoals het jaarlijkse invitatietoernooi. Er wordt zo nu en dan een beroep gedaan op onze leden om een bijdrage te leveren aan de vereniging.