Lid worden ?

Inschrijven als lid

Als je lid wil worden van TCDHO, vul dan het bijgevoegde inschrijfformulier in.

De contributie voor een volledig lidmaatschap is 100 euro voor senior-leden, 70 euro voor junior leden (jonger dan 17 jaar op 1 januari) en 50 euro voor aspiranten (jonger dan 13 op 1 januari). De contributie dient na ontvangst van de rekening direct te worden voldaan.

Senior-leden worden geacht tweemaal per seizoen bardienst te vervullen, behalve in het eerste jaar van je lidmaatschap. Bardienstplichtigen betalen een voorschot van 30 euro; per bardienst wordt 15 euro door de penningmeester terugbetaald.

Om lid te worden moet je bijgevoegd formulier invullen; na verzending zal de ledenadministratie je inschrijving verwerken. Een actuele pasfoto kan met het formulier worden ge-upload of kan afzonderlijk worden verstrekt aan de ledenadministratie (email: tcdho.oosteind@gmail.com).

Indien je lid wordt na 1 april zal de penningmeesteer de contributie pro rata vaststellen, met ongeveer 15% reductie per verstreken kalendermaand. Je ontvangt vervolgens een rekening van de ledenadministratie. Nadat de betaling is ontvangen word je aangemeld bij de KNLTB. Enige tijd na deze aanmelding ontvang je je KNLTB ledenpas. De pas geeft recht op het spelen van toernooien en deelname aan competitie-tennis. Ook is de pas je toegangsbewijs tot de tennisbanen van onze club.

Toegang tot het inschrijfformulier gaat via: inschrijfformulier TCDHO

We hopen je snel te mogen verwelkomen op ons park. Heb je vragen dan kun je altijd contact opnemen met een van de bestuursleden of per email.


tcdho.oosteind@gmail.com voor algemene vragen & tcdho-leden@outlook.com voor alle lidmaatschap zaken !!