Tandreglering

Vi är experter på tandreglering

Oavsett besvär, ålder eller andra förutsättningar kan Aqua Dental hjälpa dig att få leendet du drömmer om. Vi erbjuder de allra senaste metoderna inom tandreglering för patienter som besväras av sneda eller ojämna tänder.

Våra tandläkare har lång erfarenhet och arbetar med flera olika typer av tandställningar. Allt från den traditionella fasta tandställningen till de mer revolutionerande metoderna som är näst intill osynliga. Genom att erbjuda ett brett sortiment av metoder kan vi garantera varje patient en lösning som passar individen. På ett snabbt sätt med ett hållbart resultat.

Olika metoder

I dag finns så många tandregleringsmetoder att det kan vara svårt att välja och framför allt hitta rätt metod för just dig. För att hitta den metod som passar dig bäst bör du diskutera saken med en tandläkare. Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen att hjälpa dig. Boka in en konsultation för att få svar på dina frågor.

Den fasta traditionella ”rälsen” är fortfarande den tandställning som ger det mest precisa resultatet. Hos Aqua Dental kan vi dessutom erbjuda rälsen med tandfärgade fästen eller sätta den på insidan av tänderna.

Något som blir mer och mer populärt är att reglera tänderna med näst intill osynliga metoder. Ett exempel är Invisalign där tänderna flytta med hjälp av avtagbara genomskinliga plastskenor. Andra så kallade osynliga tandställning är Incognito och Inman Aligner.

Nu kan vi på Aqua Dental ta emot ett begränsat antal tandregleringscheckar för barn och ungdomar.

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en tid på någon av våra kliniker tveka inte att kontakta oss via servicecenter@aquadental.se eller ringa på 020 20 20 80

KONTAKT

020 20 20 80

info@aquadental.se

UTDELNINGSADRESS

Stureplan 4a

114 35 Stockholm