Aqua Dental - din tandläkarE i Stockholm och Göteborg

Aqua Dental har som målsättning att genom passion, tillgänglighet och kvalitet kunna erbjuda Sveriges bästa tandvård. Hos oss får du tandvård med kvalitet till rätt pris. I dag har vi åtta kliniker i Stockholm och två i Göteborg. Alla dessa är inredda med dig som patient i åtanke för att ditt besök hos oss ska bli så rofyllt och behagligt som ett tandläkarbesök kan vara. Hos oss kombineras lång erfarenhet med den senaste tekniken och professionellt bemötande – allt för att du som patient ska uppleva ditt besök som tryggt och för att din behandling ska vara av högsta kvalitet. Den bästa garantin för en bra behandling är lång erfarenhet och duktig personal. Därför har vi på Aqua Dental sett till att anställa några av Sveriges främsta tandläkare.

Lång erfarenhet och spetskompetens

Till Aqua Dental har vi rekryterat några av Sveriges främsta specialister inom rotfyllning, tandimplantat, tandproteser, kirurgi och tandreglering. Det gör att vi kan alltid kan ge dig den bästa möjliga vården. Hos oss kombineras lång erfarenhet med spetskompetens och unika utbildningskombinationer för att vi alltid ska kunna hjälpa dig – oavsett problem.

Tandvård med kvalitet till rätt pris, för oss handlar rätt pris om att erbjuda och leverera vård med kvalitet. Du kommer att spara pengar genom vårt kvalitetsfokus där målet är att varje behandling ska ge så långvariga resultat som möjligt.

Aqua Dental Express - Tandvård på dina villkor

På Vasagatan 12, i Stockholm, ligger vår mest tillgängliga klinik. Tack vare vårt unika boknings-system behöver ingen slösa mängder med tid i väntrummet. Du bokar själv den tid som passar dig, även om det är med kort varsel. Du kan nästan alltid få tid samma dag, dessutom har vi öppet 365 dagar om året. Vi tycker det ska vara smidigt att gå till tandläkaren.

Våra kliniker

Aqua Dental Express, Vasagatan 12, Expresscentralen@aquadental.se

Centralen, Vasagatna 44, Centralen@aquadental.se

Hammarby Sjöstad, Lugnets Allé 10, Hammarbysjostad@aquadental.se

Kungsholmen, Norr Mälarstrand 62, Kungsholmen@aquadental.se

Östermalm, Sturegatan 48, Ostermalm@aquadental.se


Mörby, Mörby Centrum, plan 6, Morby@aquadental.se

Nacka, Forumvägen 32, Nacka@aquadental.se

Sollentuna, sollentunavägen 163 C, Sollentuna@aquadental.se

Göteborg city, Östra hamngatan 52, Gbgcity@aquadental.se

Olskroken, Redbergsvägen 13 A, Olskroken@aquadental.se

Kontakta oss

Har du frågor eller vill boka en tid på någon av våra kliniker tveka inte att kontakta oss via servicecenter@aquadental.se eller ringa på 020 20 20 80

KONTAKT

020 20 20 80

info@aquadental.se


UTDELNINGSADRESS

Stureplan 4a

114 35 Stockholm