Évènements

Visita de L’Associació d’Amics del Md’A de Girona

(trobada amb AMROC – Amics dels Museus de la Regió d’Occitània)

Aquest cap de setmana hem fet un recorregut per Toulouse i les terres del Tarn, realitzant activitats amb els Amics dels Museus de la zona i visitant alguns museus i institucions ben interessants.

El divendres al matí, amb Michel Roudet, de l’AMROC, vam visitar l’Ostal d’Occitània, ...

A la tarda, a Lavour, vam visitar l’exposició “Regards de Femmes”, una reivindicació de les dones artistes de la zona, on hi ha també la seu dels Amics dels Museu. Les persones de la junta ens van ensenyar totes les dependències i l’arxiu, impressionant, i ens van obsequiar amb un deliciós refrigeri.

Visite des Amis du Musée d'Art de Gérone

(rencontre avec AMROC - Amis des musées de la région d'Occitanie)

du 27 au 29 juin 2019

Ce week-end, nous avons visité Toulouse et les terres du Tarn, mené des activités avec les Amis des musées de la région et visité quelques musées et institutions intéressants.

Vendredi matin, avec Michel Roudet, de AMROC, nous avons visité l'Ostal d'Occitania, ...

Dans l'après-midi, à Lavaur, nous avons visité l'exposition "Regards de Femmes", une revendication des femmes artistes de la région, où se trouve également le siège des Amis du musée. Les membres du conseil nous ont montrés toutes les dépendances et les archives, ce qui est impressionnant, et ils nous ont offert une délicieuse collation.

Lavour (amb els amics de l’Associació - avec les amis de l'Association)