Victòries d'infantil i aleví

El sènior perd a Fornells i el cadet i benjamí cauen a l'Ausoneta

2018.12.02

Handol Fornells Junior 31 - SÈNIOR 28

Continuen els problemes del primer equip del club per guanyar els seus partits lluny de l'Ausoneta. Dissabte, a Fornells, mal partit dels nostres que, tot i la igualtat al marcador, gairebé sempre van anar per darrera al lluminós. Primera part fluixa en defensa per part dels dos equips (17:16). En la represa, els nostres van tenir opcions d'endur-se la victòria fins el final del matx. Però el major encert dels locals cara a gol i un arbitratge que no ens va ajudar gens van provocar que tornéssim a casa sense cap punt (31:28).

Alineació: Alejandro i Eloi (porters); Isaac (2); Sergi (5); Nil (3); Romain (5); Aniol (3); Moha (-); Arno (2); Jordi (3) i Marc (5)

CADET 19 - Handbol Egara "B" 37

Difícil partit el que tenia l'equip cadet davant el líder invicte del seu grup. Tot i el bon inici (2:0), els visitants van acabar imposant la seva superioritat física. Ja al descans la diferència era de 8 gols, que en va anar ampliant a la 2a part davant la dificultat dels nostres per foradar la dura defensa 6-0 dels visitants

INFANTIL 29 - Handbol Palatordera 27

Partit molt complert del nostre infantil que amb un molt bon joc d'equip en atac va saber combatre la superioritat física dels visitants. Partit d'alternatives al marcador que semblava decantar-se en favor dels nostres després d'agafar una avantatja de 4 gols a la 2a part. Els visitants van poder igualar a 27, però els nostres van saber resoldre el partit amb 2 grans gols des de l'extrem. Setmana a setmana millora el joc del nostre infantil. Felicitats!

ALEVÍ 10 - C.H. Sant Fost 6

Gran partit del nostre aleví davant un rival que li va posar les coses molt difícils. 1r quart amb domini visitant que va saber aprofitar la poca intensitat defensiva dels nostres. El 2n i 3r quarts van ser d'infart, resolts en favor nostre als darrers instants. El darrer quart va ser dominat pels nostres, que van apujar la intensitat defensiva i van saber mantenir el bon joc ofensiu. Seguim invictes a la categoria

BENJAMÍ MIXT 4 - UEH Calella 12

Cada setmana que passa els nostres petits i petites li van agafant l'aire a la categoria i es constata la millora en el joc, amb moltes més accions combinatives i millor joc d'equip. Dissabte, però, el rival estava molt més rodat, i excepte als inicis del 1r quart, no va donar opcions als nostres. Tot i així, es va arribar molt més a porteria rival. Molt bé nois i noies!