Bona jornada dels nostres

2018.10.29

Bona jornada dels nostres equips. El sènior aconseguia la 2a victòria de la temporada. Grans minuts del cadet interromputs pels problemes a la pista del Maristes. Empat de l'infantil a Balsareny. A CEVO, nova victòria de l'aleví i derrota del benjamí-mixt.

SÈNIOR 30 : 25 CH La Salle Sant Celoni

El nostre primer equip es va retrobar amb la victòria en un partit molt més complicat del que reflexa el marcador final. Primera part molt igualada amb lleugeres avantatges dels visitants que els nostres van reduir a un mínim 12:13 al descans. Molt millor els nostres a la 2a part, la major intensitat defensiva es va traduir en la possibilitat de córrer al contraatac. A partir del 18:17 el domini va passar a ser dels nostres, que van anar ampliant distàncies fins el definitiu 30:25

Alineació: Alejandro, Eloi i Dídac (porters); Isaac (2); Aniol (12); Nil (7); Jordi (1); Dani (2); Marc (-), Sergi (2); Romain (2) i Moha (2)

CE Maristes Rubí 2 : 7 CADET (suspès m. 14)

El nostre cadet estava quallant uns dels que potser eren millors minuts de la temporada, davant un rival d'entitat com el Maristes Rubí. Amb un marcador de 2:7 i la nostra defensa desbordant el rival, l'abundant pluja del dia i una gotera al pavelló van interrompre el gran partit dels nostres.

CH Balsareny 15 : 15 INFANTIL

Gran inici del nostre infantil a Balsareny. Si no arriba a estar pels molts contraatacs fallats, l'avantatja d'inici podria haver estat decisiva. Però els locals es van anar assentant a darrera d'una defensa 6-0 (molt poc usual en aquesta edat) que el nostre equip va tenir moltes dificultats per combatre (5:5 al descans). La 2a part va mantenir la igualtat, semblava que els locals inclinaven el partit al minut 52 (13:11), però els nostres responien amb un parcial de 0:4 a falta de 2 minuts. Finalment, dues errades en atac van propiciar l'empat final (15:15)

ALEVÍ 12 : 4 PBH Montmeló

Segona victòria en dues jornades del nostre aleví de 1r any. Gran intensitat defensiva i bon joc col·lectiu que va lligar de mans el joc dels visitants. El nostre aleví compte amb victòries els quarts disputats fins al moment, mantenint la progressió de la temporada passada. Gran feina!

BENJAMí MIXT 5 : 11 PBH Montmeló

Els més petits i petites del club jugaven el seu primer partit a l'Ausoneta i, tot i la inexperiència, van tornar a ser capaços d'empatar un quart davant un molt més expert PBH Montmeló. Debut a l'handbol d'algun dels jugadors que no van poder ser la setmana passada. L'equip va agafant ritme de joc. Ànims!