Important triomf de l'infantil

El cadet també guanya. Empat de l'aleví i derrota del benjamí mixt

2019.05.13

CADET 37:30 C.H. Vila-seca

El nostre cadet es va mostrar superior als tarragonins, però de tant jugar amb foc va estar a punt de cremar-se. Sortida espectacular dels nostres, que als '5 ja guanyaven 7:1. Temps mort visitant i parcial de 0:4 que ajustava el marcador. Nova estirada dels nostres amb parcial de 9:1 que semblava deixar sentenciat el matx (16:6). A partir d'aquí el joc col·lectiu va desaparèixer, i del 21:16 del descans es passava a un increïble 27:26 a '10 del final. Sort que els nostres van ser a temps de tornar-se a posar les piles i reaccionar per deixar els 2 punts a l'Ausoneta.

INFANTIL 27:23 CE Molins de Rei

Segon partit de Copa Federació pel nostre infantil, i aquesta setmana davant un dels, a priori, rivals més durs del grup. Però els nostres van sortir ficats al 100% dins dels partit des de bon inici i mediada la 1a part van aconseguir les primeres diferències al marcador (16:11 al descans). L'atac funcionava molt bé, amb poques pèrdues, i la defensa es va mantenir molt sòlida durant tot el matx. A la 2a part, tot i els esforços dels visitants, els nostres no van baixar la guàrdia i el nivell i van aguantar l'avantatja. Gran partit!

JCH Mataró mixt 8:8 ALEVÍ

Nou empat del nostre aleví, que repetia enfrontament contra un equip del JCH Mataró, aquesta vegada el mixt. Partit molt igualat amb tots els quarts amb mínimes avantatges (excepte el 3r, que van guanyar els nostres per 7 gols). Després de guanyar el 1r i 3r quarts, els nostres s'ho van jugar tot al darrer, que van cedir per un ajustat 9:7. Amb aquest empat, els nostres s'asseguren la 2a plaça de la lliga.

BENJAMÍ MIXT 12:4 C.H. Canovelles

Partit accidentat del nostre benjamí mixt davant un Canovelles que no va poder comptar amb els jugadors/res mínims per a disputat el partit (cosa que suposa la victòria dels nostres). Van poder iniciar el partit gràcies al reforç de 2 nanos de nivell superior. El partit no va tenir gaire història com a conseqüència de la gran superioritat física i tècnica dels vallesans. Tot i així el nostre equip va lluitar i competir al màxim.