Final de temporada per cadet i infantil

C.H. Cambrils 31:18 CADET

Darrer partit de Copa Federació pel nostre cadet en una pista molt complicada com és la del CH Cambrils. Després haver guanyat els del Baix Camp a l'anada (30:24) en un gran partit, els tarragonins venien amb la lliçó apresa i amb una defensa tancada molt dura, van dificultar molt l'atac dels nostres. Tot i així, a la 1a part es va passar d'un 9:4, a un 12:11 en uns grans minuts dels nostres. Al descans s'arribava amb 15:12, i la 2a part va ser un martiri en atac, amb només 6 gols. En tot cas, gran copa del nostre cadet!

H.C. Vallag 34:25 INFANTIL

Novament eliminats de la fase següent al darrer partit, i novament empatant a punts amb l'equip que es classifica. Dissabte havíem de puntuar davant un rival directe i no va poder ser. La superioritat física dels locals va acabar minant la confiança i les forces dels nostres, que van aguantar prou bé fins uns instants abans del descans. Tot i no baixar en cap moment els braços, a la 2a part no vam tenir opcions de tornar a entrar al partit. Gran temporada en el debut del nostre infantil a l'handbol-7.

PME Les Franqueses 10:6 ALEVÍ

Fa jornades que el nostre aleví té fora del seu abast la 1a plaça de la lliga i assegurada la 2a plaça, i això es va notant en els darrers partits en que ha baixat una mica la intensitat i el joc en equip. Dissabte, a Les Franqueses, no vam estar tant fins en atac i els locals es van imposar en 3 quarts, deixant-nos per sota dels nostres guarismes. Només vam poder imposar el nostre joc al 2n quart.