L'aleví campió del seu sector de les Finals Territorials

L'aleví guanya a la pròrroga la Final Territorial de sector

L'equip aleví es va imposar a la final a l'Escola Mowgli de l'Anoia en un partit d'infart decidit a la pròrroga (5:2), després d'un matx molt igualat en que els de l'Anoia van guanyar el 1r i 3r quarts (el 3r per 1 gol) i els nostres el 2n i 4t quarts (el darrer, que va provocar la pròrroga, amb remuntada inclosa, 13:11).

Aquesta final territorial corresponia al sector dels Consells de l'Anoia, Barcelonès Nord, Vallès Occidental Sud i Osona.

CJH Mataró "B" 30:31 ALEVÍ

L'equip cadet li té presa la mida a l'equip del Maresme, un dels millors del seu grup de Copa Federació. Si ja van ser capaços de guanyar-los a l'Ausoneta en un partidàs, dissabte a Mataró van aconseguir una altra victòria de molt mèrit. Inclosa una cosa que no sol ser habitual al cadet, remuntant després de venir des de darrera havent-hi cedit el 1r període (17:13). En un final d'infart, els mataronins van tenir la darrera possessió per guanyar el partit, van fallar i en un llançament de falta directa des de més enllà de 15m, els nostres se'n van endur els 2 punts cap a Vic.

INFANTIL 33:37 C.H. Palautordera

Primera derrota de l'equip infantil al seu grup de Copa Federació. Partit molt desigual amb molts desajustos defensius, i nervis i precipitació en atac a la 2a part. Després d'una 1a part igualada, els nostres van adquirir les primeres avantatges, que van arribar al 16:11. Van ser els millors moments en defensa dels nostres. Errades finals i una darrera reacció visitant van deixar el marcador en 17:15 al descans. La 2a part transcorria de manera similar fins que, a partir del 22:19, els nostres van entrar en una dinàmica de nervis i precipitació, que van provocar un parcial de 2:9 que ja no es va poder remuntar.