Debuts a lliga

2018.10.08

Debut dels nostres equips inscrits a la Federació Catalana d'Handbol als seus respectius grups. Enguany, tres equips: sènior, cadet i infantil.

C.H. Canovelles 34 - SÈNIOR 38

El nostre primer equip del club, molt i molt just d'efectius, es va saber imposar a una pista sempre complicada com és la del CH Canovelles. Mal inici dels nostres, que van anar bona part del partit a remolc, davant un rival que es mostrava contundent en defensa (excessivament contundent moltes vegades). A la que els nostres es van poder posar pel davant, van passar a dominar el ritme del partit fins aconseguir una bona victòria. La notícia negativa, però, la lesió d'un dels nostres.

Alineació: Eloi (p), Alejandro (p), Dani (9), Serra (8), Isaac (4), Aniol (3), Marc (3), Sergi (5), Juanma i Jordi (6)

ACLE Guissona 18 - CADET 29

Aquesta temporada el Club torna a tenir categoria cadet i els nostres, en una categoria nova per ells i en un partit molt complicat per les baixes (vam haver de jugar tot el partit sense canvis), van respondre donant un pas endavant i fent un gran partit a Guissona. Igualtat a la 1a part amb empats o lleugeres avantatges dels vigatans. Al descans estiràvem el marcador fins a un il·lusionant 9:12. L'entrada a la 2a part va ser espectacular. La defensa, bona al 1r temps, va apretar encara més i la diferència es van enfilar als 7/8 gols. D'aquí al final, molta serietat i cap oportunitat pels locals. Gran partit!

St. Llorenç/St. Feliu de Llobregat 29 - INFANTIL 21

També debutava a la seva categoria i a l'handbol a tota pista el nostre equip infantil. Els nostres van notar força el canvi en uns primers minuts en que es mostraven molt perduts a la pista (7:1). L'equip es va anar refent i va arribar a apretar el marcador a 4 gols de diferència, però els del Baix Llobregat no van perdre els nervis i van saber mantenir, i fins i tot al final ampliar, les diferències (29:21)