Només guanya l'aleví

Cadet i infantil cauen davant els 2ns de grup i benjamí mixt davant Palautordera

2019.01.21

C.H. Canovelles 27 - 22 CADET

L'equip cadet va trencar la ratxa de 3 victòries consecutives caient derrotat a la pista del Canovelles en un partit que van dominar els locals des de l'inici. Va costar molt superar la forta defensa dels vallesans, que marxaven al descans amb un clar 16:9. A la represa els nostres van millorar prestacions davant el 2n classificat del grup, i tot i no tenir opcions de disputar la victòria, vam ser capaços d'anivellar el matx i retallar diferències fins el 27:22 final.

INFANTIL 35 - 40 C.H. Sant Llorenç "C"

Després de superar el líder de grup, l'infantil s'enfrontava al 2n classificat, el CH St. Llorenç de St. Feliu de Llobregat. Els nostres ens van oferir un dels millors migs períodes del campionat, amb avantatges de 3 i 4 gols, tot i que abans del descans els visitants igualaven el partit (18:17). Un inici de 2a part nefast va condemnar els nostres (19:25), que tot i arribar a situar-se a 3 gols i possessió, no van poder capgirar el marcador, en un partit on els atacs van superar les defenses.

ALEVÍ 12 - 4 CJH Mataró mixt

L'única victòria de la jornada va venir de mà de l'aleví, que va mantenir la bona dinàmica jugant contra un dels equips de la zona alta del seu grup. Tot i imposar-se als 4 períodes, el partit va ser igualat, havent-hi de remuntar els nostres el marcador advers en 3 dels 4 quarts. Els nostres mantenen el liderat de la categoria.

BENJAMÍ MIXT 4 - 12 C.H. Palautordera

Els nostres petits i petites continuen patint la inexperiència i la inferioritat física davant equips més experts i grans. Tot i així, és un gust comprovar la gran millora en el joc i l'aprenentatge que demostren. Dissabte ens van oferir un 3r i 4t períodes molt competits, amb bones jugades en atac. Molt bé equip!