seizoen2008

Seizoen 2008

Helaas brachten wij het er zondag 30Maart wat het weer aangaat minder goed vanaf. Maar we laten de moed niet zakken en we gaan er gewoon weer voor. Hierbij een kleine impressie van deze natte modderige zondag.

01-04-2008

Tijdens de training van dinsdag kwam een van de leden ten val waarbij hij een schouder probleem opliep. Zo zie je maar weer dat het toch altijd opletten geblazen is.

06-4-2008

De tocht van zondag verliep zonder problemen. Zelfs met het natte wegdek geen enkele lekke band. Vers gevallen sneeuw liet zich hier en daar nog aanschouwen. De eerste klim kilometers hebben we weer in de benen en met een opkomst van 16 leden was het weer mooi fietsen.

04-5-2008

Werd de tocht verreden van TWC coppi Herpen daarbij kwam het al snel tot een valpartij waarbij menig konijn verschrikt zal hebben opgekeken. Het bleek dat de meeste aandacht eerst uitging naar het materieel en ietwat later naar de berijder. Maar ja het is ook zo een mooie fiets.

12-5-2008

Hebben we mogen genieten van prachtig weer en wel een zeer mooie gevarieerde tocht van Joost. Zelfs het koffieadres was een plaatje. De opkomst was ook uitstekend te noemen 20 personen, alleen reed er een vreemde eend in de bijt welke op een voormalig gelederd lid leek.

Koffie adres in Mook aan de haven

01-06-2008

Wederom een zeer gevarieerde tocht welke door het Reichswald en het achterland liep. Het waren weer ruim 150 mooie kilometers welke we met mooie weersomstandigheden mochten afleggen. Onze Ewoud had het zo als altijd goed voor elkaar. Hij moet dan ook over aardig wat gigabyte geheugen beschikken om zo een tocht foutloos te kunnen verrijden.

08-06-2008

Het was een 117km lange tocht met een wel heel opmerkelijke klim waar men niet moe van zou worden. De tocht leide door een klein gedeelte van de Ooijpolder. Via Persingen naar Nijmegen om de waal over te gaan via de spoorbrug. Om deze hindernis te nemen moesten we deze eerst beklimmen en wel via een roltrap en inderdaad daar wordt je niet moe van. Via Over Betuwe weer terug naar huis.

14-06-2008

Door de aanstaande vaderdag werd deze tocht verreden op Zaterdagavond. Het waren een mooie 78 km die ons langs allerlei mooie wegen leide. Helaas van de 2 lekke banden die we reden maar dat hoort er zo af en toe een beetje bij.

5 en 6 Sept - 2008

2 daagse verreden in de Eifel en ten noorden daarvan.

Zie 2 daagse 2008

14-09-2008

De dag begon met maar een graad of 6 maar de temperatuur liep al weer snel op door zowel de zon als het tempo. De laatste rit naar berg en dal van het seizoen. Jan wist op een geheel nieuwe wijze de mooie klimmen aan elkaar te koppelen. Door het feit dat we vorige week de 2 daagse hebben verreden wisten we alle klimmen met een mooie snelheid te volbrengen. Kortom we mogen wel van een geslaagde tocht spreken met 1 lekke band en 2 x ketting eraf.

28-09-2008

Het was wederom een mooie herfstdag die ons zou moeten leiden door het mooie dommeldal. Helaas lagen er veel stenen op de weg waardoor er al snel lek werd gereden. Nadat we weer opgestapt waren melde de volgende zich binnen 750 meter wederom met een lekke band. Ook deze band werd snel gedemonteerd om er vervolgens een nieuwe op te leggen. Maar wat scherste onze verbazing, het leek wel een prijskaartje wat aan de binnenband zat. Bij nader onderzoek bleek dit de folie te zijn van een plakkertje. Deze folie was namelijk niet te verwijderen daar deze onder de plakker zat. En wonder boven wonder de band is op spanning gebleven gedurende de hele rit. Verder was het een mooie tocht.

12-10-2008

Afsluiting seizoen 2008

Ook dit jaar hebben we weer afgesloten met een regelmatigheidsrit. Joost had bepaald dat we nu een gemiddelde van 30km per uur zouden moeten rijden. Het team wat deze snelheid het meest zou benaderen zou de winnaar worden. Alle meetmiddelen die als ondersteuning zouden kunnen dienen moesten al zijn thuisgelaten ofwel werden ingenomen. Uiteindelijk behaalden Laurens en Gerard de finish met het beste resultaat. Zie onderstaande tabel voor de verdere uitslag