note: Bij bezoek aan onze website worden geen cookies geplaatst.

Wij doen weer mee met Rabo ClubSupport! 
Ons doel: De aanschaf van een beamer.
O.a. voor het vertonen van dorpsgerichte/ informatieve films en bv. een quiz voor groepen ouderen, jongeren, schoolklassen ed. Vertoningen gaan uiteraard Coronaproef, en zijn voor risicogroepen ook online te volgen. Zo kunnen we de onderlinge saamhorigheid tóch blijven waarborgen.
Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

Een stichting van en voor ons dorp

Lopikerkapel is een fijn dorp. We moeten er aan werken het mooi en leefbaar te houden. Met de huidige terugtredende overheid is het zinvol gestructureerd doelstellingen te bepalen en als dorpsbewoners (en gemeente) samen te werken deze te bereiken. Door middel van de inzet van een stichting hopen we ervoor te kunnen zorgen dat Lopikerkapel voor alle inwoners de beste plek blijft om te wonen.

Juist in deze tijd is onderlinge
saamhorigheid belangrijk. Het geeft je een gevoel van geluk en veiligheid. In onzekere tijden is het belangrijk te weten waar je basis ligt.
Bovengenoemde gedachte is de aanleiding geweest tot het oprichten van een stichting voor ons dorp LopikerkapelDe akte van oprichting werd op 5 juni 2013 getekend, waarop het eerste bestuur officieel de taak op zich heeft genomen zich in te zetten voor de leefbaarheid.

Deze website houdt u op de hoogte van alle ontwikkelingen, de activiteiten die op de planning staan en de geformuleerde doelstellingen. We gaan voor samenwerking en saamhorigheid en zijn erg blij met ieders mening. U wordt dan ook van harte uitgenodigd uw ideeën voor ons dorp aan ons door te geven. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Veel plezier!


Nieuws

  • Museum Lopikerkapel 'on tour' - Open Monumentendag  Precies een week na de opening van Museum Lopikerkapel was de collectie al weer ‘on tour’. Stichting Kunst en Cultuur had ons uitgenodigd om de collectie te exposeren op de ...
    Geplaatst 13 sep. 2020 06:11 door Stichting Lopikerkapel
  • Museum Lopikerkapel geopend Lopikerkapel heeft vanaf zaterdag 5 september 2020 een eigen museum! Op deze dag werd ‘Museum Lopikerkapel’ officieel geopend door wethouder Johan van Everdingen en Jasper de With, eigenaar van ...
    Geplaatst 6 sep. 2020 12:41 door Stichting Lopikerkapel
  • Opening mini-museum en Open Monumentendag 20200802: Opening ' Mini-museum' Archeologische vondsten LopikerkapelHET BESTE DAT DE GESCHIEDENIS ONS NALAAT, IS HET ENTHOUSIASME DAT ZIJ VEROORZAAKT (J. W. von Goethe, 1749-1832)Lopikerkapel is een klein ...
    Geplaatst 2 aug. 2020 07:30 door Stichting Lopikerkapel
Berichten 1 - 3 van 36 worden weergegeven. Meer bekijken »

         Inwoners van Lopikerkapel poseren voor de toenmalige basisschool (nu buurthuis) omstreeks 1910. Linksachter is de holle brug te zien.