Training  

In een groep leer je over jezelf en ook van anderen. Het is belangrijk dat iedereen naar voren durft te stappen en toekomt aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Je leert feedback ontvangen en geven. Het onderzoek, inzicht van mede-cursisten en het oefenen geven ruimte voor iets nieuws, dat direct in de praktijk van alle dag ingezet kan worden. Slechts in een dag of twee dagen, met gerichte focus grote stappen maken geeft groei en voldoening.

Een paar voorbeelden: Personal Branding, Vrouwelijk Leiderschap, Profileren, Solliciteren, Congruente Communicatie,                         Feedback, Visie-0ntwikkeling, Kernkwadranten.

Op maat

Na overleg met de opdrachtgever en intake gesprekken met de deelnemers, wordt er een training op maat gemaakt, zodat er precies gewerkt kan worden aan wat nodig is voor een team of organisatie. 


Intervisie 

Een mooi middel om samenwerking te bevorderen en kennis te delen. Het bespreken van casussen is leerzaam en direct toepasbaar in de praktijk. Intervisie-leden leren in vertrouwen naar elkaar luisteren en elkaar te adviseren. En ze leren hun eigen leider te zijn, samen met anderen.

Graag ben ik hier ook een train-de-trainer: na het begeleiden van een aantal intervisie bijeenkomsten, gaat een team zelf aan de slag met een  korte, eenvoudige en effectieve methode. 

Tarieven Training

Trainingen vinden in principe plaats op een locatie die bepaald is door de opdrachtgever en zijn opgedeeld in dagdelen.
Een dagdeel duurt vier uur (inclusief koffie/thee en lunch of diner pauzes).
De kosten bedragen € 850,00  per dagdeel (exclusief: BTW, voorbereidingstijd, locatie en-reiskosten). Klik HIER voor meer thema's waar ik me ook in heb gespecialiseerd.