Welkom

Loopbaan , Leiderschap & Life Coaching


In mijn praktijk (sinds 2006) kun je terecht met vragen op het gebied van je leven en werk. Voor de ontwikkeling van jouw persoonlijke leiderschap. Met gesprekken, praktische oefeningen en opdrachten, kun jij stappen zetten die bij je passen en die je echt wilt. Dat geeft energie èn vergroot je kansen.

Ik geloof in Doen vanuit Zijn en dat je dat kunt leren!

Meer informatie over mijn diensten, werkwijze en mij staan onder de verschillende kopjes in de menubalk.

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking: 06 28959273

Open

Ben je bereid jezelf open te stellen en achter deze deuren te kijken? Welke wil je voorgoed sluiten? En wat ligt er nog voor jou te wachten in de toekomst? Naar welke verandering ben je op zoek? Ik ben oprecht geïnteresseerd en begeleid je met diepgang, warmte en humor.

Durf

Durf je er in te duiken? In de zee van mogelijkheden die voor je ligt? Je kunt meer dan je denkt. Hoe zou het zijn te expirimenteren en dingen anders aan te pakken dan je gewend bent? Met mijn coaching krijg je opdrachten waarmee je makkelijker die volgende stap durft te zetten.

Groei

Alles wat je aandacht geeft groeit. Wat wil jij aandacht geven? En waar wil je minder of geen aandacht meer aan besteden? Wil je op een autonome manier uitdragen waar je voor staat in je leven en werk? Samen kijken we waar jij energie van krijgt en naar een plek waar je kunt groeien.

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking: 06 28959273