Karla Wieringa   

Mijn praktijk ligt aan de rand/ring van Amsterdam, makkelijk te bereiken met de auto via de A2 of A10 en heeft een vrije parkeerplaats. Vanaf treinstation Adam RAI of A'dam Amstel is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen.


Bel of mail voor een afspraak: 06 28959273     

           

   
       

    


Privacy Verklaring (VAG)

PPP hecht veel waarde aan bescherming van je privacy. Je gegevens worden alleen voor specifieke doeleinden gebruikt, zoals:communicatie, afsluiten overeenkomst, offerte & facturatie, verslaglegging of follow-up. Je gegevens worden nooit met derden gedeeld zonder jouw toestemming en blijven vertrouwelijk. 
Je gegevens worden veilig bewaard en verwerkt volgens relevante regelgeving en of verwijderd/gewijzigd op verzoek van jou of een jaar na beëindiging van het coach/trainings traject. 
Je hebt het recht om een verzoek te doen tot inzage van je persoonsgegevens. Na ontvangst van het verzoek ontvang je binnen 1 maand een overzicht van je persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kun je verzoeken de gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.  PPP heeft geen nieuwsbrief en gebruikt geen Google Analytics.


https://www.linkedin.com/pub/karla-wieringa/b/60b/71