Visie

Deze tijd vraagt duurzame inzetbaarheid van mensen. Dat betekent dat het nodig is dat mensen zich bewust zijn van hun waarden, drijfveren en kwaliteiten, zodat ze kunnen meebewegen met veranderingen en optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Kort en duidelijk zeggen wie je bent, waar je vandaan komt, wat je kunt en wilt en waarom, is daarbij nodig en dat vraagt aandacht en oefening. 


Missie 

Ik wil mensen, individueel en in groepen (weer) kennis laten maken met hun kern en talenten, ze begeleiden bij het vormgeven en uitdragen daarvan op een authentieke manier.
Leren en durven te gaan staan voor wie je werkelijk bent is vaak leuker dan je denkt en levert energie en zelfvertrouwen op. Het is een weg van binnen naar buiten die uitkomt bij autonomie en identiteit. Van daaruit kun je eenvoudig zien en kiezen hoe je jouw pad verder wilt gaan. En je weet hoe je dat gaat communiceren!

Het mooiste aan het vak is voor mij wanneer mensen zich (weer) ten volle durven laten horen en zien, met waar ze voor staan in hun leven en werk.

Doel 

Het doel is hierbij altijd de cliënt, het team of de organisatie te ondersteunen, inzicht te geven en te bekrachtigen, zodat een grotere effectiviteit bereikt kan worden. Helderheid over de kernkwaliteiten en drijfveren zijn energie en richtinggevend bij de ontwikkeling van mensen. Wat je aandacht geeft groeit.