Visie | Missie | Doel

Visie

Deze tijd vraagt duurzame inzetbaarheid van mensen. Dat betekent dat het nodig is dat mensen zich bewust zijn van hun waarden, drijfveren en kwaliteiten, zodat ze kunnen meebewegen met veranderingen en optimaal gebruik kunnen maken van hun talenten. Kort en duidelijk zeggen wie je bent, waar je vandaan komt, wat je kunt en wilt en waarom, is daarbij nodig en dat vraagt aandacht en oefening. Het is belangrijk zelf de regie te voeren over je loopbaan.

Missie

Ik wil mensen, individueel en in groepen (weer) kennis laten maken met hun kern en talenten, ze begeleiden bij het vormgeven en uitdragen daarvan op een authentieke manier.

Leren en durven te gaan staan voor wie je werkelijk bent is vaak leuker dan je denkt en levert energie en zelfvertrouwen op. Het is een weg van binnen naar buiten die uitkomt bij autonomie en identiteit. Van daaruit kun je eenvoudig zien en kiezen hoe je jouw pad verder wilt gaan.


Doel

Het doel is hierbij altijd de cliënt, het team of de organisatie te ondersteunen, inzicht te geven en te bekrachtigen, zodat een grotere effectiviteit bereikt kan worden. Helderheid over de kernkwaliteiten en drijfveren zijn energie en richtinggevend bij de ontwikkeling van mensen. Wat je aandacht geeft groeit.

Bel of mail voor meer informatie of een kennismaking: 06 28959273