Nieuws

Laatste stand van zaken Corona


GEFELICITEERD

Carousel imageCarousel image

Praktijkdiploma gehaald !

Shakira Meijer, Aicha Salameh en Britt van Zuilen met het behalen van jullie praktijkdiploma.

Trots mag het Prakticon zijn op deze top studenten.

Wij, en in het bijzonder Alma Van Ditzhuyzen Luesink, hebben ze met veel plezier geholpen tijdens de stageperiode.

Jullie zijn bij Mabeon ook altijd weer welkom.


Carousel imageCarousel image

75 jaar en actief !

Op Basisschool het Rondeel werkt al vele jaren onze medewerkster Anke Gerritzen-Laurentzen.

Anke is afgelopen maandag 75 jaar geworden en zorgt nog steeds dagelijks voor een perfect onderhouden school.

De hele school heeft voor haar gezongen en haar in het zonnetje gezet.

Ook onze objectleider Mario Besselink was namens Mabeon even aanwezig om haar in het zonnetje te zetten.

Anke, namens al je Mabeon collega's van harte gefeliciteerd en nog heel veel gezonde jaren, en we hopen dat je nog jaren bij ons mag werken.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

TipTop biedt Marijn een kans

Afgelopen week zijn wij gestart met een prachtige samenwerking met TipTop Car- & Truckwash Doetinchem, Babberich, Borculo & Groenlo.

Medewerkers van Mabeon gaan helpen met het tip top reinigen van de vrachtwagens en auto's in de wasstraat.

Op de foto's zien jullie @MarijnKok druk bezig met een fikse vrachtwagen. Zijn direct leidinggevende Martin Verbücheln en zijn jobcoach Mandy Steinvoort zijn geweldig trots op Marijn dat hij na zijn werkervaringsbaan bij Mabeon een vaste aanstelling heeft verdiend.

We wensen Marijn heel veel succes en danken Tip Top voor de kansen die ze aan onze medewerkers willen geven.

Belangrijke uitbreiding van de klantenkring

In deze hele bijzondere tijden zijn wij er trots op dat we per 1 februari 2021 alle locaties van de Accent Scholengroep mogen gaan schoonhouden.

Vanochtend heeft Bertine Oldenwening haar arbeidsovereenkomst getekend en gaat zij met Iris Noordergraaf, Kitty van der Linden en 19 nieuwe collega's deze opdracht verzorgen voor Mabeon.

Bertine en alle overige nieuwe collega's: van harte welkom bij Mabeon, we gaan ervan uit dat jullie je snel thuis gaan voelen.

Erkenning als leerbedrijf 4 jaar verlengd

Van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) ontvingen wij het onderstaande bericht.

U hebt de afgelopen jaren meerdere leerlingen een stageplaats kunnen bieden (met name vanuit het Graafschap College) en tijdens de corona lockdown heeft Mabeon nog een extra inspanning geleverd om meerdere studenten een stageplaats te kunnen bieden.

U bent erkend voor de volgende kwalificaties: VMBO -Boris, VMBO – Economie en ondernemen, Assistent dienstverlening en zorg (niveau 1), Medewerker facilitaire dienstverlening, Schoonmaker in verschillende omgevingen, Meewerkend leidinggevende algemeen schoonmaakonderhoud en Glazenwasser (niveau 2), Commercieel medewerker, Specialist vloeronderhoud en (Ambulant) objectleider (niveau 3) en Facilitair leidinggevende, (Junior) accountmanager en Leidinggevende team / afdeling / project (niveau 4).


Kijk, dat geeft de burger moed !

Carousel imageCarousel imageCarousel image
Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Mabeon en desinfectie nu en in de toekomst

Wist u dat Mabeon ook specialisten in dienst heeft die uw desinfectie tot in de puntjes kunnen verzorgen.

In deze corona tijd zorgen Patricia Saenen en Sandra Versteeg voor de perfecte gecertificeerde desinfectie van uw ruimten.

Als u heel goed kijkt kunt u beide dames herkennen en weet u een professionele aanpak is gegarandeerd.

Interesse ?

Bel even 088 0118510 of mail naar info@mabeon-achterhoek.nl.


Pluim voor Jolande

Een hele terechte pluim hebben we vandaag uitgereikt aan Jolanda Ankersmit. Jolanda werkt al sinds 2011 bij Mabeon en laat al die jaren zien dat ze een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheid heeft richting Mabeon en haar klanten. Op haar certificaat staat dan ook:

Jolanda is nooit ziek, fietst elke dag een uur om op kantoor te komen door weer en wind, is flexibel en betrouwbaar.

Kortom een topper waar we heel blij mee zijn. Op de foto zien jullie 2 trotse collega's Mandy Steinvoort en Rudi Salemink die Jolanda in het zonnetje hebben gezet vandaag.

Stageplaatsen schaars, maar ...

Scholen, bedrijven, instellingen kijk om je heen en geef Mabeon Schoon de kans om te laten zien dat er plek is voor iedereen !

Trots en mooi om ze te zien dat mentor Sanne Hogenhout van Prakticon bij Mandy Steinvoort van Mabeon zit om de 12e stagiaire te interviewen.

Ja, op dit moment lopen 12 studenten van het Prakticon stage bij ons.

Iman Alabeid, Nour Alabeid, Puck Bergevoet, Melanie Hoogenberg, Kyra Nieling, Kirstin Römer, Aisha Salameh, Tasnim Salameh, Siddik Aboskurt, Demi Derksen en Kailey Angenent.

Allemaal super gemotiveerde en fijne collega's waarvan we vast met een flink aantal een arbeidsovereenkomst zullen sluiten.

We wensen hen allen, en onszelf, veel succes.
De intentie van Mabeon Schoon Achterhoek b.v. om samen te werken met de Meesterwerk werkcaroussel Bronckhorst hadden we al getekend begin dit jaar.

Jolande Woerts is vanochtend met veel plezier begonnen om samen leuke, maar vooral belangrijke taken op te pakken binnen de Gemeente Bronckhorst.

Veel werkplezier Jolande!


Dank je wel !

Voor de medewerkers die tijdens de corona-periode veel extra werk hebben verzet was er een kleine attentie, nu de scholen weer begonnen zijn en iedereen weer terug is van vakantie.

Nogmaals: welgemeend bedankt allemaal !

Een topprestatie hebben ze vandaag geleverd

De medewerkers van Mabeon op Résidence Lichtenvoorde.

Tjokvol zit het park op 28 augustus 2020 en onze collega's zorgen ervoor dat de nieuwe gasten zich weer welkom voelen in hun bungalow op het park om zo van een welverdiende vakantie te genieten.

Charlotte, Femke, Patricia, Tina, Anja, Mandy, Kitty, Mats, Jesse en Jelle, jullie hebben weer een puike prestatie neergezet.

Carousel imageCarousel imageCarousel image

Hans Bannink met pensioen:

Op 14 juli 2020 is onze Hans Bannink met zijn welverdiende pensioen gegaan. Hij mag gaan genieten van zijn vrijheid, kinderen en vooral zijn kleinkinderen.

In het bijzijn van een select, maar voor hem heel belangrijk gezelschap, hebben we dit gevierd. In het bedrijfsrestaurant van Laborijn hebben Johan Breukelaar (Laborijn) en Rob Migchelbrink (Mabeon) een terugblik gegeven op zijn werkzame leven. De conclusie was duidelijk: Hans heeft lang en veel gewerkt en verdient zijn pensioen ten volle.

Na de speeches hebben de aanwezige gezinsleden, en (ex) collega's van Laborijn en Mabeon getoast op het pensioen van Hans, en dat hij er nog vele jaren van mag genieten.

Hans, het ga je goed en uiteraard blijf je altijd welkom op de kerstavonden van Mabeon en ook voor een kop koffie is bij ons altijd tijd.

Pluim voor Amber !

Op 14 juni 2020 hebben we Amber Vruggink in het zonnetje gezet door haar de Mabeon Pluim uit te reiken.

Amber kwam na een stage periode vanuit Practicon bij ons in vaste dienst. Tijdens haar stage heeft ze veel geleerd en een vast contract bij Mabeon verdiend.

Amber heeft laten zien dat zij betrouwbaar is, een topkwaliteit levert en altijd vrolijk op haar werk verschijnt. Kortom een heerlijke collega waarvan we hopen dat ze nog jaren bij Mabeon blijft werken.

Op de foto zien we haar direct leidinggevende Martin Verbücheln en haar begeleider bij Mabeon Mandy Steinvoort met veel genoegen haar de pluim en de bos bloemen overhandigen.

Optimalisatie bedrijfsleiding

De bijzondere omstandigheden zorgde voor enige vertraging in de communicatie over de wijzigingen in onze organisatie, waarvoor ons excuus. De groei maakte het noodzakelijk om de bedrijfsvoering te reorganiseren, waarbij het doel was de lijnen zo kort mogelijk te houden en voldoende ruimte te bieden voor een optimaal contact met u als klant.

Dat wordt bereikt met de aanstelling van twee bedrijfsleiders, in plaats van het toevoegen van een extra laag aan de eenhoofdige bedrijfsleiding. Inmiddels heeft Frank de Lange de organisatie verlaten en zijn de opvolgers gestart en ingewerkt. Zij hebben zich inmiddels voorgesteld aan u, of doen dat binnenkort.

Als eerste stellen wij u Kitty van der Linden voor: met een ruime ervaring in de branche en elders in de zakelijke dienstverlening, maakte zij op 1 maart 2020 de stap van objectleiding naar bedrijfsleiding. Per 1 april trad Rudi Salemink aan als bedrijfsleider, na een lange loopbaan in de facilitaire dienstverlening.

Samen beheren zij nu, samen met hun objectleiding, de bijzondere dienstverlening van Mabeon. Bijzonder vanwege de maatschappelijke betrokkenheid met onze medewerkers, waarvan ruim de helft een afstand tot de arbeidsmarkt heeft. Bijzonder door de inzet van de overige medewerkers om die dienstverlening in teams mogelijk te maken. En bijzonder omdat er een klantenkring is die maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering mee laten spelen in hun beslissing wie hun objecten schoon laten houden. U dus ! Dank daarvoor.

Met deze reorganisatie streven wij naar een nog hogere klanttevredenheid, maar ook medewerkerstevredenheid: alleen gemotiveerde mensen kunnen kwaliteit en continuïteit leveren.

ISO 9001/14001 certificering opnieuw behaald

Na een bijzondere audit, deels via videobellen en delen van documenten, deels door een audit 'on the spot' door auditoren van Veritas, werd gisteren, 20 april 2020, voor de tweede maal de certificering behaald.

Dat vroeg in deze corona-omstandigheden extra inspanningen van alle medewerkers, maar juist in deze omstandigheden is het procedureel en gestructureerd werken van het grootste belang.

Naast de beide normen is Mabeon ook gecertificeerd PSO 30 + bedrijf, en hanteert de ISO 26000 norm middels een eigen verklaring.

Schoonmakers zijn onmisbaar.

Dat waren ze al, maar nu in deze tijd helemaal. Waar zorgverleners met hun handen aan het bed strijden tegen het coronavirus, vechten schoonmakers ook dagelijks tegen dit virus.

Om hen te bedanken start OSB (Ondernemingsorganisatie Schoonmaak & Bedrijfsdiensten) op (dinsdag 24 maart) met de actie #SchoonmakersBedankt.

‘Schoonmakers zijn nu belangrijker dan ooit’, zegt Piet Adema, voorzitter van OSB); ‘Ik wil hen bedanken dat zij ook nu dag in en dag uit zorgen voor een schone werkplek en een veilige leefomgeving. Ik ben trots op hen en heb ongelofelijk veel waardering voor hun tomeloze inzet.’

Rob Migchelbrink meldt: "samen met de voorzitter van de OSB zijn ook wij als Mabeon super trots op onze medewerkers.

Allemaal helden!

Klik op de foto voor het item op Omroep Gelderland

De gemeente Oude IJsselstreek vindt dat een te grote groep inwoners niet meedoet

Daarom kiest ze voor een andere wijze om de participatiewet uit te voeren. Met het project 'Meedoen Werkt' moeten honderd inwoners die nu nog thuis zitten naar een betaalde baan worden geholpen.

n de gemeente Oude IJsselstreek staan momenteel ruim 600 inwoners aan de kant. Inwoners die een uitkering ontvangen, maar vanwege hun grote afstand tot de arbeidsmarkt niet actief worden benaderd door Laborijn, een organisatie die inwoners kan helpen aan maatschappelijk werk.

'Dit is een veel te grote groep', zegt wethouder Bert Kuster. 'De afgelopen jaren is daar te weinig energie in gestoken. Met dit project willen we inwoners een duwtje in de rug geven en mee laten doen in de samenleving.'

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Jubilarissen

Tijdens de kerstavond 2019 hebben we, zoals een ieder heeft kunnen zien, een aantal jubilarissen gehuldigd. Helaas konden er toen een paar niet aanwezig zijn.

Dit hebben we afgelopen donderdag 23 januari 2020 in klein gezelschap alsnog ingehaald.

Els Weijkamp, Niels Gotje en Annet Bonte waren 5 jaar in dienst en Hussein Rezaie zelfs 10 jaar.

Allen van harte gefeliciteerd.

Carousel imageCarousel image

Pluim voor Gulderen Yilmaz !

We zijn in 2020 uitstekend begonnen, mevrouw Gulderen Yilmaz hebben we de pluim gegeven voor haar uiterst betrouwbare inzet en de flexibiliteit die ze al jaren voor Mabeon laat zien.

Gulderen, dankjewel voor je inzet en kwaliteit en we gaan ervan uit dat je nog vele jaren bij Mabeon wil blijven werken.

Op de foto geven Mandy Steinvoort en Kitty van der Linden Gulderen de pluim met bijbehorende bos bloemen.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Geslaagd !

Naast uitbreiding van ambulante objectleiding hebben we vandaag, 15 januari 2020, ook weer 7 nieuwe gediplomeerde schoonmakers in het zonnetje mogen zetten.

Brenda Wanrooy, @nathalietewilt @ramonarengelink, @meliknurieva, @liza limbeek-gotje, @lejlahajdarhodzic niet op de foto staat @ilsehageman.

Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma !

Meedoen werkt:

Tijdens het MeedoenPlein van de Gemeente Oude IJsselstreek op 6 december 2019 ontmoette onze Mandy Steinvoort Helena Popikova.

De klik was direct dusdanig positief dat Helena afgelopen maandag haar stagecontract bij Mabeon heeft getekend en zij vol overgave is begonnen met haar nieuwe collega's in het gemeentehuis van de Oude IJsselstreek.

Helena, veel succes bij Mabeon !

Complimenten !

Fijn dat de samenwerking met hoofdaannemer Asito prima verloopt op het Zone College in Borculo.

Onze Mabeon medewerkers Raymunda Borgelink, Gerjan Weustenenk, Femke Dekkers en Gonda Heinen hebben een dermate perfecte prestatie geleverd op deze school, dat we een traktatie op 6 december 2019 wel op zijn plaats vonden.

Top gedaan en bedankt voor de inzet.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Alweer 7 geslaagden !

Op 26 november 2019 mochten we maar liefst 7 medewerkers het diploma SVS Schoonhouden overhandigen.

Op de foto's staan alle geslaagden terecht vol trots met hun behaalde diploma, dat ze mochten ontvangen uit handen van de instructeur Kitty van der Linden.

Van alle collega's bij Mabeon de hartelijke felicitaties aan:

Edmond en Mary Conception, Liesbeth Francis, Irina Asejeva, Mattie En Sjon Giesen, @Sabahatepaloja, @mariekebesselink en @Andrea Menning-Biermann

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Excellent Teamwork:

In de afgelopen periode heeft dit mooie team een prachtige prestatie geleverd bij Laborijn in Doetinchem. Onze objectleidster Anja Leppink omschreef het als volgt:

Dit team werkzaam bij Mabeon met als werkplek Laborijn, heeft laten zien dat het echte teamspelers zijn. Een ieder is op zijn eigen manier in staat om zijn eigen talenten EN die van de collega's te laten shinen, er voor elkaar te zijn ook als het even wat minder gaat. Dit alles met als doel om perfect werk af te leveren.

Mabeon is supertrots op Anja met haar team bij Laborijn

Handige ontzorging !

Op tijd geregeld en geen omkijken meer naar.

Aanvulling op de dienstverlening. Mail naar info@mabeon.com.


PSO 30 + opnieuw behaald

Mabeon ontving de volgende brief:

Geachte heer Peters,

Van harte gefeliciteerd met het behalen van het PSO-keurmerk! Met uw certificering laten u en uw collega’s zien dat uw organisatie structureel werk maakt van sociaal ondernemen en zichtbaar haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt. Graag informeren wij u over de vervolgstappen.

PSO-keurmerk

Uit het auditrapport van de certificerende instelling blijkt dat uw organisatie voldoet aan alle vereisten voor het behalen van het PSO-keurmerk Trede 3|30+ van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Het bestuur van PSO-Nederland neemt het advies van de certificerende instelling dan ook over.

Mabeon Schoon Achterhoek B.V. krijgt de PSO-certificering Trede 3|30+ toegekend vanaf 01-07-2019. Het certificaat is twee jaar geldig vanaf de startdatum zoals vermeld in deze mail en op uw PSO-certificaat. Uw organisatie krijgt een vermelding op de website van PSO-Nederland bij de PSO-gecertificeerde organisaties.

Van harte proficiat directie van Mabeon !

Volgende lichting opgeleiden

Geweldig: Zo net voor de vakantie weer 4 nieuwe geslaagde medewerkers binnen Mabeon voor het SVS Basis Diploma Schoonmaak.

Op de foto staan Frank de Lange (bedrijfsleider), Kitty van der Linden (instructeur) en de geslaagden Jara Brugman, Annet Bonte, Anja Huinink. Helaas mist op de foto Gerrie Bruijl. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Voor alle foto's klik hier.

Van harte allemaal !

Processie BBQ

De eikenprocessierups leverde teveel overlast op voor het houden van de jaarlijkse barbecue 'aan de zaak', zodat er werd uitgeweken naar de velden en accommodatie van SVDW 75 aan de Badweg, waarvoor dank, met toestemming van de gemeente.

Dit feestje kan bijna niet mislukken, mede door de goede zorgen van cateraar Alfun en de inzet van de leiding en middenkader om het de medewerkers naar de zin te maken.

Voor alle foto's: klik hier.

Volgend jaar weer !

Een 10 !

De contactpersoon van elk te onderhouden, of van diensten te voorzien object wordt jaarlijks een afgesproken aantal malen bezocht door de objectleiding voor overleg, waarbij natuurlijk ook naar de tevredenheid van de klant wordt gevraagd.

Die planning en de verslaglegging gebeuren digitaal, zodat de resultaten direct 'automagisch' verwerkt worden, en zichtbaar zijn op deze site. Bij een lage waardering volgt actie, en deze wordt gevolgd tot de klant weer 'tevreden' is. Dat gebeurt enkele malen per jaar.

Wat bijna nooit gebeurt is dat de objectleiding een 10 mocht noteren, maar dat was nu wel het geval !

Het ging hier om het verzorgen van conciërge-diensten op een school, en dat al vele jaren. Blij met onze medewerker en blij met deze klant

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Diploma uitreiking

Op 22 mei 2019 ontvingen de deelnemers aan de Basisopleiding Schoonmaken hun welverdiende diploma uit handen van interne (erkende) opleider Kitty van der Linden-Kruip.

De deelnemers aan deze in-house gehouden cursus werd het examen afgenomen door een externe examinator van RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak).

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd, veel succes en werkplezier gewenst !

Filmpje-Maboen-201904.mov

Filmpje ...

Zie hier een korte impressie van de dienstverlening van Mabeon.


Let vooral op de vriendelijkheid van de medewerkers !


Kijk ze schitteren (Patricia, Mandy en de auto's).

Patricia Saenen en Mandy Steinvoort hebben vanmiddag hun nieuwe auto's bij Toyota Ten Have Doetinchem opgehaald.

Daar kunnen ze weer jaren mee vooruit helemaal, na de topontvangst met uitleg en afleverservice bij Toyota Ten Have.

Mabeon koos voor betrouwbare en milieuvriendelijke auto's.


Geslaagd !

Ben Stoker en Kitty van der Linden hebben de 1e interne opleiding voor de Basiscursus SVS Schoonmaak gegeven aan een aantal medewerkers van Mabeon Schoon.

Daartoe beschikt Mabeon over een leslokaal en een professioneel aanraakscherm.

Met veel trots kunnen we hier laten zien dat Sandra Meerdink, Diva Lintang, Alma Van Ditzhuyzen Luesink, Lonneke Scheers, Gabriella De Meijer en Diane Slutter-Ebbers hun diploma met glans hebben gehaald.

Allen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat. Kitty en Ben bedankt voor de fijne lesdagen.


Complimentendag

Donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart hebben jullie het Asito schoonmaakteam een compliment gegeven voor het netjes schoonhouden van jullie werkomgeving. Hier is massaal gehoor aan gegeven. De waslijnen hingen na 2 dagen vol met mooie schouderklopjes. Dank hiervoor! De meeste Asito/Mabeon schoonmaakkrachten maken na kantoortijd schoon en hebben daarom weinig contact met de medewerkers van Alliander. Ze zijn blij verrast met alle schouderklopjes die gegeven zijn.

Schouderklopjes die gegeven zijn op locaties: Bellevue, Duiven en Leeuwarden

  • Hi ha Hoooo, alles superschoon met de toppers van Asito

  • Al is een spin nog zo snel, de mensen van Asito acherhalen hem wel.

  • Zonder jullie geen schoon bureau

  • Goed bezig

  • Sorry voor de rotzooi, maar zonder jullie bleef ik liever thuis

  • Bedankt! Mede dankzij jullie heb ik een fijne dag

Enkele reacties van het schoonmaakteam

"Blij deze waardering te krijgen", "Hier krijgen we energie van", "Dit maakt mijn werk een stuk leuker"


ISO audit door Veritas: geslaagd.

Voor het derde (en laatste) jaar geldt de certificering ISO-9001 en ISO 14000 weer, na de tussentijdse audit door Frank ten Have van Veritas begin februari 2019.

Inmiddels is het KMMS-systeem (Kwaliteits- en Milieu Management Systeem), op basis van deze ISO-normen, plus ISO-26000 en PSO 30+, mede met behulp van ICT, de kern van de onderneming. "Geen handboek in de kast, linksboven", zoals Frank het uitdrukte....

Directeur Erwin Peters en KAM-manager Paul Striker konden daarom op de foto, na twee dagen intensief speuren naar afwijkingen (die er niet waren) en mogelijke verbeteringen, die er altijd wel zijn.

Op naar de volgende audit !


Frank de Lange, nieuwe bedrijfsleider.

Frank stelt zich even zelf voor:

Per 1 februari 2019 ben ik, Frank de Lange, als bedrijfsleider aan de slag bij Mabeon. ik ben 55 jaar en woon in Terborg met mijn vrouw Bianca en twee zoons, Bart en Bram.

In mijn vrije tijd probeer ik een paar keer per week te sporten in een fitnesscentrum, ik fotografeer graag en ik hou van motorrijden (al sleutel ik meer dan ik rijd), daarnaast klus ik veel in huis en tuin.

Ik werk inmiddels meer dan 30 jaar in de mooie schoonmaakbranche. In die tijd heb ik verschillende functies vervuld, van kwaliteitscontroleur tot vestigingsmanager, en houd van schoonmaaktechnische uitdagingen, op zowel dagelijks als specialistisch gebied.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking met de collegae, waarbij ik mijn kennis en ervaring graag deel!


Frank is bereikbaar onder frank@mabeon-achterhoek.nl en

op mobiel 0649712246

Mooi voor de Graafschap, mooi voor Mabeon

Mooi voor ons, mooi voor onze mensen en mooi voor De Graafschap: Mabeon verlengt contract met drie seizoenen.

Facilitair dienstverlener Mabeon Schoon Achterhoek b.v. blijft de komende drie seizoenen ook als sponsor en maatschappelijk partner aan De Graafschap verbonden. De werknemers van Mabeon zijn dagelijks in de weer om de burelen en de sponsorruimten van De Vijverberg spic en span te houden.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Mabeon. Het past prima in onze maatschappelijke filosofie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier ervaring op te laten doen. Mabeon is specialist in inclusief werken en kent in Rob Migchelbrink ook nog eens een directeur met een blauwwit hart. Naast Mabeon werken we ook samen met organisaties zoals Elver en SB Post. Wat dat betreft is De Graafschap echt meer dan voetbal.”

Aldus Hans-Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.


Middenkader versterkt met Patricia

Vanwege uitbreiding was het nodig om over een extra meewerkende voorwerkster te beschikken

Die werd gevonden in de persoon van Patricia Saenen, met ruime ervaring in de branche en functie.

Sinds 3 April 2018 bij ons is gestart Patricia A. M. Saenen. Patricia stelt zich hieronder nader voor.


Hallo, mijn naam is Patricia, ik woon samen met mijn dochters Mara van 17 en Esmee van 14 in Huissen, en ben al zo 16 jaar actief in schoonmaakland.

Ik ben stapel gek op dieren en heb zelf 2 hondjes. 2 cavia's, een konijn en vissen, graag zou ik ook kippen willen, maar helaas is mijn achtertuin daar te klein voor.

Koken doe ik ook heel graag en probeer dan ook nieuwe dingen uit, wat mijn dochters niet altijd kunnen waarderen.

Met mooi weer ben ik ook graag in de tuin bezig, bij het onkruid trekken kom ik echt in de Zen-modus.

PS: ik heb een boeddha-tik.

Patricia is te bereiken onder patricia@mabeon-achterhoek.nl