Nieuws

ISO audit door Veritas: geslaagd.

Voor het derde (en laatste) jaar geldt de certificering ISO-9001 en ISO 14000 weer, na de tussentijdse audit door Frank ten Have van Veritas begin februari 2019.

Inmiddels is het KMMS-systeem (Kwaliteits- en Milieu Management Systeem), op basis van deze ISO-normen, plus ISO-26000 en PSO 30+, mede met behulp van ICT, de kern van de onderneming. "Geen handboek in de kast, linksboven", zoals Frank het uitdrukte....

Directeur Erwin Peters en KAM-manager Paul Striker konden daarom op de foto, na twee dagen intensief speuren naar afwijkingen (die er niet waren) en mogelijke verbeteringen, die er altijd wel zijn.

Op naar de volgende audit !


Frank de Lange, nieuwe bedrijfsleider.

Frank stelt zich even zelf voor:

Per 1 februari 2019 ben ik, Frank de Lange, als bedrijfsleider aan de slag bij Mabeon. ik ben 55 jaar en woon in Terborg met mijn vrouw Bianca en twee zoons, Bart en Bram.

In mijn vrije tijd probeer ik een paar keer per week te sporten in een fitnesscentrum, ik fotografeer graag en ik hou van motorrijden (al sleutel ik meer dan ik rijd), daarnaast klus ik veel in huis en tuin.

Ik werk inmiddels meer dan 30 jaar in de mooie schoonmaakbranche. In die tijd heb ik verschillende functies vervuld, van kwaliteitscontroleur tot vestigingsmanager, en houd van schoonmaaktechnische uitdagingen, op zowel dagelijks als specialistisch gebied.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking met de collegae, waarbij ik mijn kennis en ervaring graag deel!


Frank is bereikbaar onder frank@mabeon-achterhoek.nl en

op mobiel 0649712246

Mooi voor de Graafschap, mooi voor Mabeon

Mooi voor ons, mooi voor onze mensen en mooi voor De Graafschap: Mabeon verlengt contract met drie seizoenen.

Facilitair dienstverlener Mabeon Schoon Achterhoek b.v. blijft de komende drie seizoenen ook als sponsor en maatschappelijk partner aan De Graafschap verbonden. De werknemers van Mabeon zijn dagelijks in de weer om de burelen en de sponsorruimten van De Vijverberg spic en span te houden.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Mabeon. Het past prima in onze maatschappelijke filosofie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier ervaring op te laten doen. Mabeon is specialist in inclusief werken en kent in Rob Migchelbrink ook nog eens een directeur met een blauwwit hart. Naast Mabeon werken we ook samen met organisaties zoals Elver en SB Post. Wat dat betreft is De Graafschap echt meer dan voetbal.”

Aldus Hans-Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.


Middenkader versterkt met Patricia

Vanwege uitbreiding was het nodig om over een extra meewerkende voorwerkster te beschikken

Die werd gevonden in de persoon van Patricia Saenen, met ruime ervaring in de branche en functie.

Sinds 3 April 2018 bij ons is gestart Patricia A. M. Saenen. Patricia stelt zich hieronder nader voor.


Hallo, mijn naam is Patricia, ik woon samen met mijn dochters Mara van 17 en Esmee van 14 in Huissen, en ben al zo 16 jaar actief in schoonmaakland.

Ik ben stapel gek op dieren en heb zelf 2 hondjes. 2 cavia's, een konijn en vissen, graag zou ik ook kippen willen, maar helaas is mijn achtertuin daar te klein voor.

Koken doe ik ook heel graag en probeer dan ook nieuwe dingen uit, wat mijn dochters niet altijd kunnen waarderen.

Met mooi weer ben ik ook graag in de tuin bezig, bij het onkruid trekken kom ik echt in de Zen-modus.

PS: ik heb een boeddha-tik.

Patricia is te bereiken onder patricia@mabeon-achterhoek.nl