Nieuws

Volgende lichting opgeleiden

Geweldig: Zo net voor de vakantie weer 4 nieuwe geslaagde medewerkers binnen Mabeon voor het SVS Basis Diploma Schoonmaak.

Op de foto staan Frank de Lange (bedrijfsleider), Kitty van der Linden (instructeur) en de geslaagden Jara Brugman, Annet Bonte, Anja Huinink. Helaas mist op de foto Gerrie Bruijl. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Voor alle foto's klik hier.

Van harte allemaal !

Processie BBQ

De eikenprocessierups leverde teveel overlast op voor het houden van de jaarlijkse barbecue 'aan de zaak', zodat er werd uitgeweken naar de velden en accommodatie van SVDW 75 aan de Badweg, waarvoor dank, met toestemming van de gemeente.

Dit feestje kan bijna niet mislukken, mede door de goede zorgen van cateraar Alfun en de inzet van de leiding en middenkader om het de medewerkers naar de zin te maken.

Voor alle foto's: klik hier.

Volgend jaar weer !

Een 10 !

De contactpersoon van elk te onderhouden, of van diensten te voorzien object wordt jaarlijks een afgesproken aantal malen bezocht door de objectleiding voor overleg, waarbij natuurlijk ook naar de tevredenheid van de klant wordt gevraagd.

Die planning en de verslaglegging gebeuren digitaal, zodat de resultaten direct 'automagisch' verwerkt worden, en zichtbaar zijn op deze site. Bij een lage waardering volgt actie, en deze wordt gevolgd tot de klant weer 'tevreden' is. Dat gebeurt enkele malen per jaar.

Wat bijna nooit gebeurt is dat de objectleiding een 10 mocht noteren, maar dat was nu wel het geval !

Het ging hier om het verzorgen van conciërge-diensten op een school, en dat al vele jaren. Blij met onze medewerker en blij met deze klant

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Diploma uitreiking

Op 22 mei 2019 ontvingen de deelnemers aan de Basisopleiding Schoonmaken hun welverdiende diploma uit handen van interne (erkende) opleider Kitty van der Linden-Kruip.

De deelnemers aan deze in-house gehouden cursus werd het examen afgenomen door een externe examinator van RAS (Raad voor Arbeidsverhoudingen Schoonmaak).

Alle deelnemers van harte gefeliciteerd, veel succes en werkplezier gewenst !

En Mabeon gaat door !

We verwelkomen onze volgende uitbreiding in het middenkader van Mabeon: door het verwerven van nieuwe relaties in het leisure-segment (Résidence Lichtenvoorde) in de Achterhoek zijn we superblij met de komst van Kitty Stoltenborg. Zij stelt zich even voor.

Hallo, mijn naam is Kitty Stoltenborg en ben 43 jaar. Ik woon 19 jaar met veel plezier in Lichtenvoorde. Van oorsprong ben ik opgegroeid in het buitengebied van Ruurlo. Ik woon er samen met mijn man en onze zoon van 12.

Na 17 jaar actief geweest te zijn als bloemiste, werk ik nu al weer een aantal jaar met veel plezier in de schoonmaak op het vakantiepark Résidence Lichtenvoorde. Nog altijd kan ik genieten van bloemen en planten en het werken in onze tuin. En niet te vergeten wandelen en lezen mag ik ook graag doen.

Wij wensen Kitty (en Mabeon) alle succes !

Filmpje-Maboen-201904.mov

Filmpje ...

Zie hier een korte impressie van de dienstverlening van Mabeon.


Let vooral op de vriendelijkheid van de medewerkers !


Kijk ze schitteren (Patricia, Mandy en de auto's).

Patricia Saenen en Mandy Steinvoort hebben vanmiddag hun nieuwe auto's bij Toyota Ten Have Doetinchem opgehaald.

Daar kunnen ze weer jaren mee vooruit helemaal, na de topontvangst met uitleg en afleverservice bij Toyota Ten Have.

Mabeon koos voor betrouwbare en milieuvriendelijke auto's.


Geslaagd !

Ben Stoker en Kitty van der Linden hebben de 1e interne opleiding voor de Basiscursus SVS Schoonmaak gegeven aan een aantal medewerkers van Mabeon Schoon.

Daartoe beschikt Mabeon over een leslokaal en een professioneel aanraakscherm.

Met veel trots kunnen we hier laten zien dat Sandra Meerdink, Diva Lintang, Alma Van Ditzhuyzen Luesink, Lonneke Scheers, Gabriella De Meijer en Diane Slutter-Ebbers hun diploma met glans hebben gehaald.

Allen van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaat. Kitty en Ben bedankt voor de fijne lesdagen.


Complimentendag

Donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart hebben jullie het Asito schoonmaakteam een compliment gegeven voor het netjes schoonhouden van jullie werkomgeving. Hier is massaal gehoor aan gegeven. De waslijnen hingen na 2 dagen vol met mooie schouderklopjes. Dank hiervoor! De meeste Asito/Mabeon schoonmaakkrachten maken na kantoortijd schoon en hebben daarom weinig contact met de medewerkers van Alliander. Ze zijn blij verrast met alle schouderklopjes die gegeven zijn.

Schouderklopjes die gegeven zijn op locaties: Bellevue, Duiven en Leeuwarden

  • Hi ha Hoooo, alles superschoon met de toppers van Asito
  • Al is een spin nog zo snel, de mensen van Asito acherhalen hem wel.
  • Zonder jullie geen schoon bureau
  • Goed bezig
  • Sorry voor de rotzooi, maar zonder jullie bleef ik liever thuis
  • Bedankt! Mede dankzij jullie heb ik een fijne dag

Enkele reacties van het schoonmaakteam

"Blij deze waardering te krijgen", "Hier krijgen we energie van", "Dit maakt mijn werk een stuk leuker"


ISO audit door Veritas: geslaagd.

Voor het derde (en laatste) jaar geldt de certificering ISO-9001 en ISO 14000 weer, na de tussentijdse audit door Frank ten Have van Veritas begin februari 2019.

Inmiddels is het KMMS-systeem (Kwaliteits- en Milieu Management Systeem), op basis van deze ISO-normen, plus ISO-26000 en PSO 30+, mede met behulp van ICT, de kern van de onderneming. "Geen handboek in de kast, linksboven", zoals Frank het uitdrukte....

Directeur Erwin Peters en KAM-manager Paul Striker konden daarom op de foto, na twee dagen intensief speuren naar afwijkingen (die er niet waren) en mogelijke verbeteringen, die er altijd wel zijn.

Op naar de volgende audit !


Frank de Lange, nieuwe bedrijfsleider.

Frank stelt zich even zelf voor:

Per 1 februari 2019 ben ik, Frank de Lange, als bedrijfsleider aan de slag bij Mabeon. ik ben 55 jaar en woon in Terborg met mijn vrouw Bianca en twee zoons, Bart en Bram.

In mijn vrije tijd probeer ik een paar keer per week te sporten in een fitnesscentrum, ik fotografeer graag en ik hou van motorrijden (al sleutel ik meer dan ik rijd), daarnaast klus ik veel in huis en tuin.

Ik werk inmiddels meer dan 30 jaar in de mooie schoonmaakbranche. In die tijd heb ik verschillende functies vervuld, van kwaliteitscontroleur tot vestigingsmanager, en houd van schoonmaaktechnische uitdagingen, op zowel dagelijks als specialistisch gebied.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking met de collegae, waarbij ik mijn kennis en ervaring graag deel!


Frank is bereikbaar onder frank@mabeon-achterhoek.nl en

op mobiel 0649712246

Mooi voor de Graafschap, mooi voor Mabeon

Mooi voor ons, mooi voor onze mensen en mooi voor De Graafschap: Mabeon verlengt contract met drie seizoenen.

Facilitair dienstverlener Mabeon Schoon Achterhoek b.v. blijft de komende drie seizoenen ook als sponsor en maatschappelijk partner aan De Graafschap verbonden. De werknemers van Mabeon zijn dagelijks in de weer om de burelen en de sponsorruimten van De Vijverberg spic en span te houden.

“Wij zijn erg blij met de samenwerking met Mabeon. Het past prima in onze maatschappelijke filosofie om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hier ervaring op te laten doen. Mabeon is specialist in inclusief werken en kent in Rob Migchelbrink ook nog eens een directeur met een blauwwit hart. Naast Mabeon werken we ook samen met organisaties zoals Elver en SB Post. Wat dat betreft is De Graafschap echt meer dan voetbal.”

Aldus Hans-Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap.


Middenkader versterkt met Patricia

Vanwege uitbreiding was het nodig om over een extra meewerkende voorwerkster te beschikken

Die werd gevonden in de persoon van Patricia Saenen, met ruime ervaring in de branche en functie.

Sinds 3 April 2018 bij ons is gestart Patricia A. M. Saenen. Patricia stelt zich hieronder nader voor.


Hallo, mijn naam is Patricia, ik woon samen met mijn dochters Mara van 17 en Esmee van 14 in Huissen, en ben al zo 16 jaar actief in schoonmaakland.

Ik ben stapel gek op dieren en heb zelf 2 hondjes. 2 cavia's, een konijn en vissen, graag zou ik ook kippen willen, maar helaas is mijn achtertuin daar te klein voor.

Koken doe ik ook heel graag en probeer dan ook nieuwe dingen uit, wat mijn dochters niet altijd kunnen waarderen.

Met mooi weer ben ik ook graag in de tuin bezig, bij het onkruid trekken kom ik echt in de Zen-modus.

PS: ik heb een boeddha-tik.

Patricia is te bereiken onder patricia@mabeon-achterhoek.nl