Dienstverlening

Schoonmaak- en dienstenpakket

Mabeon Schoon richt zich in de eerste plaats op schoonmaakwerk voor gemeenten, andere (semi-) overheidsinstellingen en scholen, die maatschappelijk verantwoord ondernemen van nature in hun doelstelling hebben. En natuurlijk ook mvo-bewuste bedrijven, die in toenemende mate klant worden, mede vanwege de Participatiewet: zo kunnen zij aan de eisen voldoen.

Deze diensten zijn:

Belangrijk argument om deze diensten via Mabeon af te nemen is, dat Mabeon de werkgever wordt, c.q. blijft en niet de opdrachtgever. Normaal dient een opdrachtgever die re-integratie diensten afneemt na een periode van inleen de werknemer uiteindelijk zelf in dienst te nemen. 

Tevens kan voldaan worden aan toekomstige wetgeving waarbij instellingen en bedrijven arbeidsgehandicapten werk moeten bieden. 

Het conciërge- en huismeesterdiensten pakket:

Behalve schoonmaken en schoonhouden zorgt Mabeon Schoon voor nog veel zaken bij opdrachtgevers, die daarmee inhoud geven aan hun mvo-doelstelling en dat bovendien tegen zeer concurrerende prijzen. Dat maakt het realiseren van zo’n lastige opgave een stuk eenvoudiger !

Deze diensten zijn: