Benvinguda

L'Institut Montilivi de Girona som un centre acollidor, on tothom és valorat, i no únicament per les seves capacitats acadèmiques sinó també, i molt especialment, per les seves qualitats humanes.

En el nostre Projecte Educatiu de Centre assenyalem que la voluntat de l'Institut Montilivi és esdevenir un centre prestigiós per la seriositat de la seva feina, pel rendiment i l’actitud dels seus estudiants, per la professionalitat dels seu professorat, per la projecció que té a l’entorn social i empresarial, per la iniciativa en la implantació de noves tecnologies, per les relacions amb altres centres i institucions, entre altres.

I què pretenem? El compromís educatiu de l'Institut Montilivi és formar persones competents per a un món canviant, respectuoses amb els altres i l’entorn, amb ganes d’aprendre i col·laborar, coneixedores de la cultura i llengua catalanes, capacitades per assumir els reptes socials, acadèmics i professionals que els esperen.

Aspirem a preparar persones amb esperit crític, obert, cooperador i democràtic que els ajudi a ser útils a la societat amb un profund sentit ètic i responsable.

Quins valors treballem?

A tots els que treballem a Montilivi, professors, personal de secretaria i de consergeria, ens agrada pensar que no som únicament transmissors de coneixements, sinó EDUCADORS en el sentit més ampli de la paraula. Intentem formar futurs ciutadans, persones amb valors com els del respecte, la tolerància, la solidaritat i l’esforç personal, valors que no sempre són reconeguts en la nostra societat.

Us convidem a conèixer el nostre centre. Sereu benvinguts!